Δευτέρα , 23 Ιούνιος 2025

Ο γάμος του γιου του Γιώργου Λιάνη και της Λιζέτας Νικολάου

Τον μοναχογιό τους Αλέξανδρο πάντρεψαν πριν λίγες ημέρες ο Γιώργος Λιάνης και η Λιζέτα Νικολάου. Ο 38χρονος, ο οποίος εργάζεται στον ιδωτικό τομέα, παντρεύτηκε την αγαπημένη του Γεωργία, στην Γλυφάδα, με καλεσμένους ανθρώπους από τον δημοσιογραφικό, πολιτικό και καλλιτεχνικό χώρο.

Η νύφη έφτασε στην εκκλησία με μία μικρή καθυστέρηση κι έλαμπε μέσα στο κομψό νυφικό της. Ωστόσο, τις εντυπώσεις «έκλεψε» και η πεθερά. Η Λιζέτα Νικολάου επέλεξε μία σικάτη μακριά κόκκινη τουαλέτα για το γάμο του παιδιού της. Η γνωστή τραγουδίστρια και ο Γιώργος Λιάνης δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους στην ωραιότερη ημέρα του γιου τους, αλλά και των ίδιων.

Το πρώην ζευγάρι, αν και είναι πολλά χρόνια χωρισμένο, διατηρεί πολύ καλές σχέσεις, όπως έχει παραδεχτεί και η ίδια η Λιζέτα Νικολάου.

localStorage.clear();


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Αφού έχασε περισσότερα από 200 κιλά, πρωταγωνίστρια ριάλιτι έδειξε το αποτέλεσμα της εγχείρησης αφαίρεσης δέρματος

Η πρωταγωνίστρια του ριάλιτι «Sisters, 450 κιλών», Tammy Slaton, αποκάλυψε την εκπληκτική νέα της εμφάνιση …

Daily-News.GR