Τετάρτη , 30 Σεπτέμβριος 2026

Μπήκε στο μπάνιο της και είδε ένα δίμετρο φίδι στα στόρια

Κάποιοι λένε ότι τα φίδια είναι παρεξηγημένα ζώα. Σε κάθε συνάντηση που έχουμε μαζί τους, ωστόσο, η πρώτη αντίδραση είναι να απομακρυνθούμε άμεσα. Μια γυναίκα στο Κουίνσλαντ στην Αυστραλία μάλλον σκέφτηκε να μην προκαλέσει την τύχη της, καθώς όταν αντιλήφθηκε ένα φίδι δύο μέτρων στα στόρια του μπάνιου της κάλεσε αμέσως τους ειδικούς και δεν εξέτασε τις διαθέσεις του.

Και αποδείχθηκε σωστή κίνηση καθώς το μεγάλο φίδι ήταν δηλητηριώδες. Όπως μετέδωσε η Daily Mail, η 75χρονη γυναίκα γρήγορα μεν αλλά χωρίς πανικό ειδοποίησε τον γιο της και εκείνος τους αρμόδιους.

Το ερπετό αρχικά είχε κρεμαστεί από τα στόρια του παραθύρου, ενώ προσπάθησε να κουλουριαστεί σε έναν κάδο με αποτυχία.

«Δεν υπάρχει φόβος για τον άνθρωπο, τα φίδια είναι επικίνδυνα όταν θέλουν να προστατευτούν. Πρέπει να προσέχουμε και να φοράμε μακριά παντελόνια όταν βγαίνουμε στον κήπο. Επίσης, καλό είναι πάντα να φωνάζουμε έναν ειδικό για να απομακρύνουμε κάποιο ερπετό», είπε με ηρεμία η 75χρονη μετά τη συνάντηση με το Ανατολικό Καφέ φίδι.

localStorage.clear();


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Βρετανοί από το Λονδίνο και οι 5 ύποπτοι που ετοίμαζαν τρομοκρατικό χτύπημα σε βάση της RAF στη Βρετανία -23 έως 25 ετών, εξετάζεται εμπλοκή του Ιράν

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση της φερόμενης «τρομοκρατικής δράσης» στη Βρετανία με …

Daily-News.GR