Σάββατο , 3 Οκτώβριος 2026

Σάκης Αρναούτογλου: Έρχεται Σαββατοκύριακο με χειμωνιάτικα χαρακτηριστικά

Αλλάζει ο καιρός μέσα στις επόμενες μέρες με κρύο σε όλη τη χώρα.

Μάλιστα ο Σάκης Αρναούτογλου ανέφερε στην ΕΡΤ ότι κάθε μέρα η θερμοκρασία θα πέφτει έναν με δύο βαθμούς «για να φτάσουμε σε ένα Σαββατοκύριακο με χειμωνιάτικα χαρακτηριστικά».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094569078-0’); });

Όπως σημείωσε ο Σάκης Αρναούτογλου ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν οι βροχές θα είναι αξιόλογες, ενώ σημείωσε ότι στα ορεινά θα σημειωθούν χιονοπτώσεις.

Κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι η πτώση της θερμοκρασίας.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ η θερμοκρασία θα είναι σε μικρή πτώση τις επόμενες μέρες, ενώ θα σημειώσει αξιόλογη πτώση την Πέμπτη.

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου: «Από την ερχόμενη Πέμπτη η διάταξη των συστημάτων φαίνεται να αλλάζει σημαντικά με πολύ πιθανή πλέον την αισθητή κατά τόπους πτώση της θερμοκρασίας σε αρκετές περιοχές της χώρας μας και ίσως και κάποιες βροχές αλλά και τοπικές χιονοπτώσεις στα βόρεια κυρίως ορεινά που θα δούμε που και πόσο αξιόλογες θα είναι από αύριο και καθημερινά».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

localStorage.clear();


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Συνεδρίασε το ΚΥΣΕΑ υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη -Στο επίκεντρο οι εξελίξεις σε Ανατολική Μεσόγειο και Μέση Ανατολή

Συνεδρίασε υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ). Κατά τη διάρκεια …

Daily-News.GR