Δευτέρα , 5 Οκτώβριος 2026

Σύσσωμος ο Παναθηναϊκός στο μνημόσυνο του Παύλου Γιαννακόπουλου

Η οικογένεια του Παναθηναϊκού, αλλά και του ελληνικού αθλητισμού έγινε πιο φτωχή στις 10 Ιουνίου του 2018, αφού ο σπουδαίος ηγέτης του τριφυλλιού, Παύλος Γιαννακόπουλος έφυγε από τη ζωή.

Σήμερα στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών έγινε και το ετήσιο μνημόσυνο του ανθρώπου που γιγάντωσε τους «πράσινους», εκεί όπου βρέθηκε η «πράσινη» οικογένεια.

Στο μνημόσυνο βρέθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αλλά και σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, ο Ρικ Πιτίνο και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.

Το παρών έδωσαν και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μάνος Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μάνος Μαυροκουκουλάκης, αλλά και ο Στέφανος Αυγουλέας από τον Ερασιτέχνη.

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Super League 2 και τις μεγάλες «μάχες» στο Nations League

Η ποδοσφαιρική δράση στις αθλητικές μεταδόσεις του Σαββάτου (3/10) περιστρέφεται γύρω από τη Super League …

Daily-News.GR