Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024
Η συγκίνηση του Λεωνίδα Κακούρη όταν μίλησε για το παιδί που θεωρεί γιο του

Η συγκίνηση του Λεωνίδα Κακούρη όταν μίλησε για το παιδί που θεωρεί γιο του

Φέτος, τον βλέπουμε στις Άγριες Μέλισσες στο ρόλο του Δούκα Σεβαστού, τον τσιφλικά του χωριού που τον τρέμουν σχεδόν όλοι στο Διαφάνι. Ο Λεωνίδας Κακούρης το βράδυ της Τετάρτης ήταν καλεσμένος στο The 2night Show και η εικόνα του στην πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με εκείνη του σκληρού Δούκα.

Ο γνωστός ηθοποιός μάλιστα, συγκινήθηκε στον τηλεοπτικό «αέρα» όταν αναφέρθηκε στον γιο της πρώτης συζύγου του, τον οποίο θεωρεί δικό του παιδί. Αν και όπως είπε, έχουν πολλά χρόνια να συναντηθούν.

«Έχω δύο παιδιά και έχω έναν γιο, από τον πρώτο μου γάμο που έγινε με μια κοπέλα Ρωσίδα χορεύτρια. Την παντρεύτηκα αφού χωρίσαμε. Παντρευτήκαμε για το παιδί, ήμουν πάντα δίπλα της σαν σύζυγος μέχρι τη στιγμή που ερωτεύτηκα και αποφάσισα να της δώσω το διαζύγιο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Ήταν μια κοπέλα υπέροχη, ένας εξαιρετικό άνθρωπος. Αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης, που τον θεωρώ και αυτόν γιο μου γιατί είναι ένα γλυκύτατο και υπερταλαντούχο παιδί έχει φτάσει να είναι αρκετά μεγάλος. Έχω να τον δω αρκετά χρόνια γιατί έτσι τα φέρνει η ζωή. Υπάρχει πάντα η πρόθεση και η διάθεση αλλά έχω να τον δω αρκετά χρόνια. Ούτε με τη μαμά του έχουμε επαφή».

Στην αρχή ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κατάλαβε πως ο Δημήτρης ήταν βιολογικός γιος του ηθοποιού, όταν, όμως, υπήρξαν οι απαραίτητες διευκρινήσεις, ο παρουσιαστής μέσω της εκπομπής του ζήτησε από το νεαρό αγόρι, να έρθει σε επαφή με τον Λεωνίδα Κακούρη.

«Μιας και έφτασε η κουβέντα εκεί θα επικοινωνήσω και εγώ με τον Δημήτρη για να τον δω. Έτσι κι αλλιώς κάποιους ανθρώπους μπορεί να μην τους βλέπουμε αλλά τους κουβαλάμε οπότε, όποια στιγμή και αν τους δεις, νιώθεις πάρα πολύ ωραία», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.


Πηγή