Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024

Red hot! 10 κόκκινα nail art που μπορείς να κάνεις και μόνη σου

Τις τελευταίες ημέρες σου γράφω για αντισηπτικά, για απαραίτητα DIY, για κρέμες και budget προϊόντα που μπορείς να αγοράσεις αλλά ένα πράγμα σε ενδιαφέρει περισσότερο από όλα: Τα νύχια! Χαίρομαι πολύ για αυτό! Και εμένα μου αρέσουν τα νύχια και τα μανικιούρ. Το δεύτερο πιο δημοφιλές θέμα είναι τα μαλλιά αλλά δεν θα μιλήσουμε για αυτό τώρα. Τώρα θα πούμε για νύχια…

Για κόκκινα νύχια συγκεκριμένα αλλά όχι βαρετά και σκέτα. Θα μιλήσουμε για κόκκινα nail art και συγκεκριμένα nail art που μπορείς να κάνεις μόνη σου με ένα κόκκινο βερνίκι, μία οδοντογλυφίδα και ένα τσιμπιδάκι μαλλιών.

Βασικά, δεν θα μιλήσουμε καν! Θα πας στην παρακάτω gallery που ετοίμασα με αγάπη για εσένα και θα δεις τα δέκα κόκκινα nail art που μπορείς να κάνεις ακόμα και κάθε μέρα τώρα που είσαι στην καραντίνα. Κάποια είναι πιο εύκολα από άλλα όμως όλα μπορείς να τα κάνεις.

Συγκέντρωσε λοιπόν τα εργαλεία σου (βερνίκι, ασετόν, βαμβάκι, οδοντογλυφίδα και τσιμπιδάκι), δες τα όλα για να διαλέξεις και ξεκίνα να κάνεις μόνη σου όμορφα nail art για να περάσει η ώρα. Και αν δεν τα πετύχεις με την πρώτη προσπάθησε πάλι… έχεις όλο το χρόνο του κόσμου!

Διάβασε ακόμα: Φτιάξε καφέ και δες 20 τέλεια αλλά και διαφορετικά γαλλικά μανικιούρ

 


Πηγή