Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024
Είναι έτοιμη να πέσει: 4 σημάδια αποκαλύπτουν ότι ήρθε η ώρα για σεξ

Είναι έτοιμη να πέσει: 4 σημάδια αποκαλύπτουν ότι ήρθε η ώρα για σεξ

Αυτές οι λεπτομέρειες που δείχνουν ότι όλα είναι έτοιμα για λίγη… περιπέτεια!

Όταν το κάστρο είναι έτοιμο να πέσει… Όταν το νερό μπήκε στο αυλάκι… Ή όπως αλλιώς εσείς αναφέρεστε στη δική μας (άνευ όρων) παράδοση, τα σημάδια, που αποκαλύπτουν πως είμαστε έτοιμες για τον έρωτά σου, είναι εκεί και πρέπει να δώσεις σημασία…

 

Μάτια – στόμα, στόμα – μάτια
Έχετε βγει για ποτό. Εσύ το παίζεις ο ευγενικός ιππότης που την πολιορκεί και εκείνη παριστάνει την αθώα πριγκίπισσα. Η ώρα έχει πάει δύο. Ή ο καθένας  θα πάει σπιτάκι του ή κάποιος θα κάνει μεταμεσονύκτια επίσκεψη! Αν η καλή σου την ώρα που της μιλάς κοιτάει τα μάτια σου, μετά το στόμα σου, επιστρέφει στα μάτια και καταλήγει ξανά στα χείλη προσπαθεί να σου δείξει πως θα ήθελε να κάνεις κάτι άλλο από το να μιλάς με αυτά! Το σενάριο να πας σπίτι της μόλις επικράτησε.

Σηκώνει τα μανίκια της
Κανένα υπονοούμενο. Μια κυριολεκτική κίνηση που οι ειδικοί του body language έχουν σε μεγάλη εκτίμηση… Φοράει τη ζακετούλα της και κάποια στιγμή τη βλέπεις να σηκώνει τα μανίκια. Παράλληλα, φέρνει τους καρπούς της σε τέτοια θέση που να τους έχεις διαρκώς στο οπτικό σου πεδίο… Μια κίνηση εντελώς αυθόρμητη που αποκαλύπτει πως δεν έχει τίποτα να σου κρύψει και είναι ανοιχτή σε αυτά που έχεις να προτείνεις.

Σου δείχνει τον λαιμό της
Αν μια μακρυμαλλούσσα πιάσει κότσο τα μαλλιά της μπροστά σου ή τα σπρώχνει διαρκώς προς τα πίσω, αποκαλύπτοντας τον λαιμό της, σου δίνει το πράσινο φως. Οι γυναίκες τρελαίνονται όταν ο άντρας πλησιάζει στο λαιμό καθώς είναι μια εξαιρετικά ερωτογενής περιοχή. Όταν την αποκαλύπτει σου λέει υποσυνείδητα να έρθεις πιο κοντά. Άντε!

Το κουμπί στο πουκάμισο άνοιξε, το σουτιέν φάνηκε, η φούστα ανέβηκε πιο πάνω
Στιλιστικές απροσεξίες με απόλυτη συναίσθηση από την πλευρά μας. Αν ξαφνικά και κατά τύχη (!) αποκαλύψουμε περισσότερο δέρμα σημαίνει δύο πράγματα… Προσπαθούμε να βεβαιωθούμε ότι μας βλέπεις ερωτικά και σε ρωτάμε έμμεσα (ανάλογα με την αντίδρασή σου στη θέα) αν είσαι έτοιμος και για άλλες αποκαλύψεις…

Με τι ευχές μας φίλε αναγνώστη…

 

 

Πηγή: onsports.gr