Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024
Η αλλαγή που έκανε η Βρισηίδα Ανδριώτου στο Instagram μετά τα όσα είπε η Ιωάννα Τούνη

Η αλλαγή που έκανε η Βρισηίδα Ανδριώτου στο Instagram μετά τα όσα είπε η Ιωάννα Τούνη

Ιωάννα Τούνη και Βρισηίδα Ανδριώτου έριξαν τίτλο τέλους στη φιλία τους και η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε τον λόγο.

Το ξανθό μοντέλο, τοποθετήθηκε μέσω των Instastories της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram απαντώντας σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.
Μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Τούνη έγραψε πως: «Δε μαλώσαμε…Την ξέκοψα οριστικά και αμετάκλητα! Μπορώ να συγχωρήσω πολλά πράγματα στους ανθρώπους, που αγαπάω, όχι μόνο τα ψέματα, την αχαριστία, κοροϊδία και την διπροσωπία.

Η «κολλητή» μου λοιπόν έπαψε να είναι κολλητή μου, όταν αποφάσισε να πάει για μπανάκι στην πισίνα γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης με τον άνθρωπο που βρίσκομαι σε δικηγόρους για το «ροζ βίντεο». Ναι! Καλά κατάλαβες…Η «κολλητή μου», με αυτόν που ήθελε να μου κάνει κακό και να με ξεφτιλίσει στον πανελλήνιο».

Το πρωί της Δευτέρας, το συγκεκριμένο θέμα προκάλεσε κύμα συζήτησης στην εκπομπή «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά να μεταφέρει και μια παρατήρηση την οποία έκανε.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η παρουσιάστρια, μετά τα όσα ανέφερε η Ιωάννα Τούνη, φαίνεται πως η Βρισηίδα Ανδριώτου δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια στο Instagram και γι’ αυτόν τον λόγο απενεργοποίησε τα τα σχόλια στον προσωπικό της λογαριασμό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μπορεί να μην σου αρέσει το timing σε κάποιες στιγμές της ζωής σου , αλλά πάντα να το εμπιστεύεσαι 😉

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Βρισηίδα Ανδριώτου (@vrisiida_andrio) στις




Πηγή