Πέμπτη , 1 Οκτώβριος 2026

The Voice: Ο Μουζουράκης γύρισε και η Πηνελόπη «τα έχασε»

Η όγδοη οντισιόν του The Voice είναι γεγονός και αρκετοί νέοι καλλιτέχνες ανεβαίνουν για άλλη μια βραδιά για να εντυπωσιάσουν τους τέσσερις coaches με τις φωνητικές τους δυνατότητες.

Η Πηνελόπη Λεοντοπούλου από την Χαλκιδική ανέβηκε στην σκηνή και τραγούδησε το Just Give Me A Reason. Η ίδια αρχικά εντυπωσίασε τον Πάνο Μουζουράκη καθώς πατούσε πολύ καλά πάνω στις νότες με αποτέλεσμα να γυρίσει την καρέκλα του αμέσως. Όσο προχωρούσε η ερμηνεία της η ίδια αγχώθηκε αρκετά κι άρχισε να βγαίνει εκτός τόνου και είχε πολλές αστάθειες.

Αν και γύρισε και ο Σάκης Ρουβάς η Πηνελόπη επέλεξε τον Πάνο Μουζουράκη με την υπόσχεση ότι στην συνέχεια θα αποβάλλει το υπερβολικό άγχος της.


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Από ψυχολογικής άποψης, οι άνθρωποι που καθαρίζουν συχνά έχουν μια πολύ χρήσιμη ικανότητα όταν αρχίζει να αυξάνεται το στρες

Ανήκετε κι εσείς στην κατηγορία εκείνη των ανθρώπων που έχουν την ανάγκη να καθαρίζουν διαρκώς …

Daily-News.GR