Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024
Η Μαρία Σαράποβα αρραβωνιάζεται με φίλο του πρίγκιπα Χάρι, πρώην σύζυγο της κολλητής της Μέγκαν

Η Μαρία Σαράποβα αρραβωνιάζεται με φίλο του πρίγκιπα Χάρι, πρώην σύζυγο της κολλητής της Μέγκαν

Νέος αρραβώνας για την Μαρία Σαράποβα. Η 33χρονη Ρωσίδα η οποία πριν από λίγους μήνες αποσύρθηκε από την ενεργό δράση στο τένις είναι πλέον αρραβωνιασμένη με τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον Αλεξάντερ Τζιλκς.

Οι δυο τους ανακοίνωσαν τα ευχάριστα στα social media και δέχονται ευχές από τους γνωστούς αλλά και από τους φαν της τενίστριας. Το ζευγάρι είναι μαζί από τον Οκτώβριο του 2018.

Ο Αλεξάντερ είναι ιδιοκτήτης εταιρείας διαδυκτιακού οίκου δημοπρασιών, είναι Βρετανός εκατομμυριούχος και στενός φίλος του πρίγκιπα Χάρι και του πρίγκιπα Ουίλιαμ. Η Σαράποβα και ο Γκλοκς αντάλλαξαν ευχές και δημόσια με την Μαρία να σημειώνει ότι είπε το ναι από την πρώτη ημέρα.

Ο Αλεξάντερ Τζιλκς ήταν παντρεμένος με την σχεδιάστρια Misha Nonoo – η οποία λέγεται ότι ήταν αυτή που κανόνισε το πρώτο ραντεβού της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι – αλλά χώρισαν το 2016 μετά από 13 χρόνια μαζί. H σχεδιάστρια παντρεύτηκε πέρυσι με τον επιχειρηματία Μάικλ Χες.

Πάντως, οι βασιλικοί δεσμοί δεν τελειώνουν με την Μέγκαν Μαρκλ, καθώς ο αρραβωνιαστικός της Μαρίας Σαράποβα φοίτησε στο Ίτον μαζί τους πρίγκιπας Χάρι και Γουίλιαμ. Μάλιστα, ήταν προσκεκλημένος στον βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον το 2011, ενώ ο μικρότερος αδερφός του Τσάρλι, υπήρξε ζευγάρι με την Πίπα Μίντλετον για χρόνια.

Η Ρωσίδα τενίστρια που ζει μόνιμα στις ΗΠΑ και στην Καλιφόρνια έχει αρραβωνιαστεί στο παρελθόν με τον Σάσα Βούγιανιτς ενώ από το χώρο του τένις είχε σχέσεις με τον Άντι Ρόντικ και τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexander Gilkes (@gilkesa)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Sharapova (@mariasharapova)




Πηγή