Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024
5 τεκμηριωμένοι (και επιστημονικοί) λόγοι για να μην απατήσεις το κορίτσι σου

5 τεκμηριωμένοι (και επιστημονικοί) λόγοι για να μην απατήσεις το κορίτσι σου

Ναι, σε σένα μιλάω!

Εντάξει, μπορεί να πέρασε καιρός από τότε που ένιωσες αυτή την έξαψη μέσα σου για την καλή σου – η καθημερινότητα έχει φέρει την ανάλογη φθορά- αλλά το να ψάχνεις την ευχαρίστηση σε περιστασιακά φλερτ δεν είναι καθόλου καλή ιδέα… Γιατί;.

Δε θα σου μιλήσουμε με συναισθηματισμούς, αλλά με αποδείξεις και έρευνες…

Ξαφνικός θάνατος
Χωρίς να θέλουμε να σε τρομοκρατήσουμε μια απιστία μπορεί να σε στείλει… Έρευνα έδειξε πως από το 78% 5,559 αντρών που πέθαναν ξαφνικά από καρδιακές επιπλοκές διατηρούσαν εξωσυζυγικές σχέσεις. Τι θες; Για ένα quickie με τη γραμματέα σου να πας στο νοσοκομείο; Κρίμα δεν είναι;

Mπορεί να τραυματίσεις το… μόριό σου (ουπς!)
Και πάλι έρευνες του εξωτερικού μας ενημερώνουν πως οι άντρες που συνευρίσκονται με γυναίκες εκτός γάμου έχουν περισσότερες πιθανότητες να πάθουν κάποιο επώδυνο ατύχημα στην περιοχή τους. Όχι ο λόγος δεν είναι το πάθος, αλλά το γεγονός πως οι παράνομες συνευρέσεις συμβαίνουν σε ακατάλληλες τοποθεσίες όπως ασανσέρ, τουαλέτες και γραφεία (υπερωρίες είπες ε;)

Δε σε συμφέρει οικονομικά
Σε αυτό το αβέβαιο πολιτικοοικονομικό σκηνικό που επικρατεί στη χώρα μας και όσο στήνεσαι καθημερινά στην ούρα του ΑΤΜ που να πρωτοδιαθέσεις τα 60 ευρώ του capitalcontrol; Στη νόμιμη ή στην παράνομη! Δε βγαίνεις κύριος, δε βγαίνεις!

Είναι πασέ
Το πρότυπο του γνήσιο αρσενικού άλλαξε φίλε αναγνώστη. Ο περιζήτητος άντρας είναι αυτός που τον θέλουν όλες γιατί είναι πιστός στην κοπέλα του. Σε καμία περίπτωση μην θεωρήσεις πως το να έχεις γύρω σου θαυμάστριες τις οποίες χαζοφλερτάρεις σε κάνουν να δείχνεις ωραίος. Το ακριβώς αντίθετο.

Γιατί θα σε πιάσει βρε χαζούλη!
Το γυναικείο ένστικτο δεν το ξεγελάς ποτέ και μόλις (όχι αν) σε πιάσει η δικιά σου κινδυνεύεις να μείνεις χωρίς ταίρι (μπακούρι πάλι δηλαδή), να ψάχνεις πάλι για διαμέρισμα με χαμηλό ενοίκιο και εννοείται πως εκείνη θα κρατήσει τον σκύλο που πήρατε μαζί! Εν ολίγοις πολύ φασαρία για το τίποτα!

 

 

 

Πηγή: onsports.gr