Κυριακή , 4 Οκτώβριος 2026

Μάρα Δαρμουσλή: Περάσαμε κορωνοϊό με το μωρό πριν σαραντίσουμε -Γεννήθηκε και δεν έβλεπε τα πρόσωπά μας λόγω μάσκας

Η Μάρα Δαρμουσλή η οποία πρόσφατα έγινε ξανά μητέρα, αποκάλυψε πως τόσο εκείνη όσο και ο γιος της πέρασαν μαζί κορωνοϊό.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», η Μάρα Δαρμουσλή φανέρωσε: «Το μωρό γεννήθηκε την εποχή της μάσκας, δεν έβλεπε τα πρόσωπά μας. Περάσαμε κορωνοϊό με τον μικρό, πριν καν σαραντίσουμε».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για το πώς βιώνει τη μητρότητα, η Μάρα Δαρμουσλή είπε χαρακτηριστικά: «Μετά από εμένα ο πρώτος που τον κοίμισε ήταν ο μεγαλύτερος γιος μου. Θέλω να αφοσιωθώ στο μεγάλωμα του παιδιού μου», συμπληρώνοντας πως «το baby swimming το ξεκινήσαμε με λίγο φόβο και άγχος και κατέληξε η αγαπημένη μας συνήθεια».


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Μια 28χρονη μετατρέπει οικογενειακό στάβλο σε σπίτι: Αχρησιμοποίητος 25 χρόνια, εκεί όπου κάποτε υπήρχαν άλογα, τώρα θα γίνουν σαλόνι και κουζίνα

Πέρασε τα παιδικά της χρόνια επισκεπτόμενη τους παππούδες της στο χωριό. Και τώρα, αυτή η …

Daily-News.GR