Παρασκευή , 2 Οκτώβριος 2026

Σασμός: Ο Μαθιός ντύνεται γαμπρός και η Βασιλική νύφη -Όλες οι καταιγιστικές εξελίξεις [βίντεο]

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στο επόμενο επεισόδιο του Σασμού, που θα προβληθεί την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου.

Ο γάμος της Βασιλικής και του Μαθιού, που… κόπηκε στη μέση την πρώτη φορά από τη σύλληψη και τη φυλάκιση του γαμπρού, αυτήν τη φορά δεν φαίνεται ότι υπάρχει κάτι να τον αναβάλει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, ο Alpha βρήκε έναν πολύ ευρηματικό τρόπο για να ανακοινώσει ότι ο πολυαναμενόμενος γάμος στον Σασμό θα έρθει, επιτέλους, στους δέκτες των τηλεθεατών.

Το προσκλητήριο δημοσιεύθηκε στον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Instagram και έγινε… χαμός.

«Μονάχα η αγάπη σου μέσα στην καταιγίδα δίνει στο όνειρο ζωή και στη ζωή ελπίδα. Σας προσκαλούμε στον γάμο του Μαθιού Σταματάκη και της Βασιλικής Καστρινάκη. Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στις 21:00 στον Alpha. Θα ακολουθήσει τριήμερο γλέντι» γράφει χαρακτηριστικά, με τους φανς να κάνουν «πάρτι».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το αγαπημένο ζευγάρι του Σασμού επρόκειτο να παντρευτεί στο τελευταίο επεισόδιο της περασμένης σεζόν. Ωστόσο, η δολοφονία του Άγγελου και η σύλληψη του Μαθιού άλλαξε τα σχέδιά τους.

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε τον Μαθιό να δίνει «τελεσίγραφο» στη Βασιλική και μετά από μεγάλη αναμονή οι δυο τους θα παντρευτούν και μάλιστα με παραδοσιακό κρητικό γάμο.

Σασμός: Το κοινό ανυπομονεί για τον «γάμο της χρονιάς»

Είναι τέτοια η προσμονή από το κοινό που παρακολουθεί φανατικά τη σειρά, που στο Twitter κυκλοφορούν ήδη πολλές αναρτήσεις με τα hashtags #vasilikos #γαμοςτηςχρονιας, ενδεικτικό της φρενίτιδας ενόψει του νέου επεισοδίου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, δύο σκηνές από το επεισόδιο της Τετάρτης (02/11) «λύγισαν» τους τηλεθεατές, λόγω της συγκίνησης που προκάλεσαν. Στην πρώτη, η Καλλιόπη έδωσε την ευχή της στον Μαθιό για τον γάμο του, ενώ στη δεύτερη η ίδια είχε μια πολύ τρυφερή συνάντηση με τη νύφη της, τη Βασιλική.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι περιμένουμε να δούμε στο επόμενο επεισόδιο του Σασμού -Το τρέιλερ

Εκτός από τον γάμο, στο επόμενο επεισόδιο η Καλλιόπη και η Αργυρώ θα έρθουν σε αντιπαράθεση, παρουσία του Αστέρη, ενώ η Βασιλική προσπαθεί να πείσει τον παπά Μιχάλη να τους παντρέψει με τον Μαθιό, αλλά μάταια.

Λίγο αργότερα, ο παπάς αποφασίζει να πάει σε μοναστήρι, έχοντας τύψεις. Όταν ο Μανόλης μαθαίνει από την Κατερίνα πως ο πάτερ κατέφυγε σε μοναστήρι, συγκλονίζεται, καθώς πιστεύει πως με την εξομολόγησή του δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Οι παπαράτσι καταδίωκαν την Κένταλ Τζένερ στο Παρίσι, ο σύντροφός της τους επιτέθηκε [βίντεο]

Ένταση προκλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Παρίσι, όταν ο Τζέικομπ Ελόρντι εκνευρίστηκε με τους …

Daily-News.GR