Παρασκευή , 2 Οκτώβριος 2026

Το πρώτο αυτοκίνητο χωρίς τιμόνι είναι γεγονός – Η τεχνολογία που φέρνει την επανάσταση

Η Baidu παρουσίασε το Apollo RT6, ένα ηλεκτρικό αυτονομίας επιπέδου 4 χωρίς τιμόνι και πετάλια, και είναι έτοιμος να το βγάλει στην αγορά και τιμή λίγο πάνω από 36 χιλιάδες ευρώ.

Η Baidu συνοδεύεται από το χαρακτηρισμό «Google της Κίνας», καθώς η πρώτη και σπουδαιότερη δραστηριότητά της ήταν η δημιουργία ενός μηχανισμού αναζήτησης στο internet. Όπως, τα τελευταία χρόνια η εταιρεία έχει στρέψει την προσοχή και τις επενδύσεις της στην ηλεκτροκίνηση και στις τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα στο www.carandmotor.gr


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Κύκλωπας με τρία μάτια, Έλληνες με ρωμαϊκές πανοπλίες: Η «Οδύσσεια» που κέρδισε τον διαγωνισμό AI του Grok – Το νικητήριο βίντεο που προκαλεί γέλιο

Η «ταινία» πάσχει από το ίδιο ελάττωμα που χαρακτηρίζει όλες τις δημιουργίες τεχνητής νοημοσύνης, ενώ …

Daily-News.GR