Παρασκευή , 6 Ιούνιος 2025

Άννα Βίσση και Σοφία Καρβέλα με μπικίνι στις Μπαχάμες -Οι glam διακοπές με το ζεύγος Κούστα

Η Άννα Βίσση και η Σοφία Καρβέλα κάνουν τις διακοπές τους στις Μπαχάμες, μαζί με τον ζεύγος Κούστα, και οι φωτογραφίες πέφτουν βροχή.

Σε έναν εξωτικό παράδεισο, το ιδιωτικό νησί Norman’s Cay στις Μπαχάμες, βρίσκονται αυτές τις ημέρες η Άννα Βίσση και η κόρη της, Σοφία Καρβέλα, κάνοντας διακοπές με τον εφοπλιστή Γιάννη Κούστα και τη σύζυγό του, Δήμητρα.

Η Σοφία Καρβέλα, η οποία έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στη Νέα Υόρκη, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για τις διακοπές και μοιράστηκε στιγμιότυπα από το ταξίδι και τη διαμονή της στο Instagram, ενώ το ίδιο έκανε και η μητέρα της και διάσημη τραγουδίστρια Άννα Βίσση. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο αποπνέουν μια αίσθηση ανεμελιάς και ξεγνοιασιάς, με φόντο τα τιρκουάζ νερά και τις λευκές αμμουδιές του ιδιωτικού νησιού.

Δείτε φωτογραφίες από τις διακοπές της Άννας Βίσση και της Σοφίας Καρβέλα στο Bovary.gr.


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Το απλό κόλπο για να μετατρέψετε τον ανεμιστήρα σας σε κλιματιστικό

Μάθε πώς με ένα απλό κόλπο μπορείς να κάνεις τον ανεμιστήρα σου να λειτουργεί σαν φυσικό κλιματιστικό …

Daily-News.GR