Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024
Έδωσε 3,7 εκατ. δολάρια για μια βραδιά με τις Megan Fox και Candice Swanepoel

Έδωσε 3,7 εκατ. δολάρια για μια βραδιά με τις Megan Fox και Candice Swanepoel

Ο κινέζος επιχειρηματίας κινήθηκε νομικά κατά γραφείου συνοδών πολυτελείας

Πρόθυμος να πληρώσει εκατομμύρια δολάρια ήταν ένας κινέζος επιχειρηματίας προκειμένου να κάνει σεξ με σταρ του Χόλιγουντ και μοντέλα.

Ο Yu «Martin» Xu υποστηρίζει πως πλήρωσε 3,7 εκατομμύρια δολάριο σε ένα γραφείο συνοδών πολυτελείας στο Σίδνεϊ, που του υποσχέθηκε να κάνει την επιθυμία του πραγματικότητα και συγκεκριμένα να συνευρεθεί σεξουαλικά με την ηθοποιό Megan Fox και το μοντέλο της Victoria Secret, Candice Swanepoel.megan

Ο επιχειρηματίας υποστηρίζει επίσης πως τον… έστησαν και ότι οι σταρ δεν εμφανίστηκαν ποτέ στο προκαθορισμένο «ραντεβού», ακόμη κι αφού είχε συμφωνήσει να δώσει επιπλέον χρήματα.

can

Μία ακόμη γυναίκα που δεν εμφανίστηκε ήταν η Angelababy, μια κινέζα ηθοποιός της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Yang Ying.

and

Προφανώς και οι τρεις κυρίες δεν είναι συνοδοί πολυτελείας και ούτε βεβαίως συνεργάζονται με το εν λόγω γραφείο.

Ο κ. Xu αποφάσισε λοιπόν να κινηθεί νομικά κατά του γραφείου, ζητώντας να πάρει πίσω το τεράστιο ποσό που υποστηρίζει πως πλήρωσε. «Είχε συμφωνηθεί ότι αν ο κ. Xu πλήρωνε το ποσό των 3,7 εκατομμυρίων δολαρίων στο γραφείο για να του παράσχουν “σεξουαλικές υπηρεσίες” οι Megan Fox, Candice Swanepoel και Angelababy», αναφέρει στη μηνυτήρια αναφορά του.