Αρχική Ομορφιά Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να εφαρμόζεις τις κρέμες προσώπου

Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να εφαρμόζεις τις κρέμες προσώπου

5
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ


Γνώριζες ότι το βάρος που ασκεί το χέρι σου πάνω στο πρόσωπο είναι πολύ σημαντικό κομμάτι στην περιποίηση της επιδερμίδας; «Είναι γεγονός απαντάει η Καρολίν Ντεμπάς, υπεύθυνη επικοινωνίας και έρευνας της Clarins και συνεχίζει: «Στα εργαστήρια της Clarins λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν το βάρος του χεριού το οποίο αν το τοποθετήσουμε σε μια ζυγαριά θα δούμε ότι είναι περίπου 3 κιλά. To ζητούμενο λοιπόν είναι να εκμεταλλευτούμε αυτό το βάρος την στιγμή που εφαρμόζουμε την κρέμα στο πρόσωπό μας με τη σωστή διαδικασία».

Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

1. Ζέστανε λίγη ποσότητα ανάμεσα στα χέρια και άπλωσε τη στην επιδερμίδα ασκώντας μια ελαφριά πίεση ισοδύναμη με τοβάρος ενός δαχτύλου (100γρ).

2. Στη συνέχεια για να διεισδύσουν τα συστατικά στο εσωτερικό της επιδερμίδας άσκησε ταμποναριστές κινήσεις, ήπια δηλαδή χτυπηματάκια με την τις άκρες των δαχτύλων σου γύρω από την περιοχή των ματιών, από το κέντρο του προσώπου μέχρι τα αυτιά καθώς και στο μέτωπο.

3. Το βάρος που ασκείται στο δέρμα ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία και βοηθά τα συστατικά να εκπληρώσουν τον στόχο τους.

4. Τέλος, όσον αφορά στον λαιμό, άπλωσε λίγη ποσότητα από το προιόν τοποθετώντας το δεξί σου χέρι στην αριστερή πλευρά με τα δάχτυλα να βρίσκονται πίσω από τα αυτιά και αντίστροφα.

Το πρόσωπό σου  μετά από αυτή την ιεροτελεστία περιποίησης θα είναι πιο αναζωογονημένο και τονωμένο.Πηγή