Τετάρτη , 1 Δεκέμβριος 2021

Αυτό το βίντεο πρέπει να το δεις πριν αγοράσεις μαγιό!

Κάθε καλοκαίρι, η πλειονότητα των γυναικών φοβάται ένα πράγμα, το μέγεθος στο μαγιό τους, πίσω από το οποίο κρύβεται κάτι αγχωτικό – μια «ταμπέλα» που βάζουν στον εαυτό τους. Σε έναν κόσμο όπου οι τέλειες αναλογίες και το μικρό μέγεθος στις ετικέτες των ρούχων είναι συνώνυμα της ομορφιάς, οι γυναίκες αισθάνονται ότι πρέπει να υπακούουν σε αυτά τα στερεότυπα για να θεωρούνται όμορφες. Mε όραμα τη δημιουργία ενός κόσμου όπου η ομορφιά αποτελεί πηγή αυτοπεποίθησης και όχι άγχους, το Dove παρουσιάζει το νέο του κοινωνικό πείραμα με τίτλο Beauty Has No Labels. Στόχος του κοινωνικού πειράματος είναι να εμπνεύσει και να ενθαρρύνει τις γυναίκες να αγαπήσουν τον εαυτό τους και να αγκαλιάσουν το σώμα τους, χωρίς να δίνουν σημασία στο μέγεθος που αναγράφεται στην ετικέτα του μαγιό τους. Σημαίνει κάτι αν είσαι small, large ή extra-large; Η νέα καμπάνια του Dove, Beauty Has No Labels θέτει το ερώτημα: «Αν η ετικέτα έγραφε αυτό που εσύ νιώθεις, τι θα ήταν αυτό;».

Αληθινές γυναίκες επισκέπτονται ένα κατάστημα Calzedonia, προκειμένου να αγοράσουν το καινούριο τους μαγιό και τότε συνειδητοποίησαν κάτι που τις εξέπληξε ευχάριστα… Πάτα play στο παρακάτω βίντεο!

Αντικαθιστώντας τα απρόσωπα μεγέθη με κάτι ξεχωριστό για κάθε γυναίκα («cute», «precious», «chic» ή «full of love»), το Dove ενθαρρύνει τις γυναίκες να αναπτύξουν μια θετική σχέση με το σώμα και την ομορφιά τους και να πιστέψουν και οι ίδιες πως «είσαι ό,τι μέγεθος αισθάνεσαι»!

 


Πηγή