Παρασκευή , 1 Μάρτιος 2024

Δες πρώτη το νέο film του αρώματος No5 L'EAU της Chanel που πρωταγωνιστεί η Lily-Rose Depp!

Πριν λίγο καιρό, πήραμε μία μικρή γεύση από το νέο film του αρώματος No5 L’EAU της Chanel, βλέποντας τα πρώτα ad visual και τις φωτογραφίες της διαφημιστικής καμπάνιας, που η πρωταγωνιστεί η Lily-Rose Depp. Φυσικά, για ακόμη μία φορά, ο γαλλικός οίκος κατάφερε να εντυπωσιάσει, κάνοντάς μας να ανυπομονούμε για το τελικό αποτέλεσμα…

Και η αποκάλυψε έγινε! Το film που τόσο καιρό περιμέναμε είναι γεγονός και η κόρη της Vanessa Paradis και του Johnny Depp έκλεψε για ακόμη μία φορά τις εντυπώσεις!

Ενσαρκώνοντας μια νεαρή γυναίκα που ταυτίζεται με αυτό που εκφράζει έντονα το πνεύμα της Chanel, η Lily ζει ανάμεσα σε παράδοξα γεγονότα. Είναι πολύπλευρη, με καλλιτεχνική φύση, ευαίσθητη και ανίκητη, κινείται ανάμεσα στην κομψότητα και την υπερβολή, τη ρήξη και τη δημιουργία, είναι γεμάτη εκπλήξεις και συνεχώς ανακαλύπτει τον εαυτό της!

405

Η επιλογή της 17χρονης ηρωίδας δεν είναι καθόλου τυχαία, μιας και προσωποποιεί το ατρόμητο νεαρό κορίτσι που υπάρχει μέσα σε κάθε γυναίκα ενισχύοντας γεγονός πως κάθε ανθρώπινο ον είναι παράδοξο!

Ο Thomas du Pré de Saint Maur —Head of Global Creative Resources for CHANEL FRAGRANCE & BEAUTY εξηγεί: «Με το N ° 5 L’EAU, τη νέα γενιά του Chanel N ° 5, προσθέτουμε ένα νέο κεφάλαιο στο μύθο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ξεχνάμε τι υπήρχε στο παρελθόν. Αντίθετα, αυτό σημαίνει ότι το CHANEL N ° 5 είναι ζωντανό, εξελίσσεται και ανακαλύπτει τον εαυτό του, και ως εκ τούτου μας εντυπωσιάζει περισσότερο από ό, τι μπορούμε να φανταστούμε.»

Δες το film εδώ:


Πηγή