Σάββατο , 9 Δεκέμβριος 2023

Δες την Dakota Johnson να πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του νέου αρώματος του οίκου Gucci!

Στις αρχές Μαΐου από αυτή εδώ τη στήλη σου δείχναμε backstage φωτογραφικό υλικό από την καμπάνια του νέου αρώματος του οίκου Gucci, που πρωταγωνιστούν εκτός από τη Dakota Johnson, η Hari Nef και η εικαστικός Petra Collins. Αυτή τη φορά, μπορούμε να σου μεταφέρουμε επισήμως όλες τις πληροφορίες για το νέο άρωμα Gucci Bloom, αλλά και να σου δείξουμε την επίσημη διαφημιστική του καμπάνια.

Sharing tea on a sidewalk: a behind-the-scenes image from the Gucci Bloom recounting the inspiration of the first women’s scent by #AlessandroMichele for #Gucci. Featuring @dakotajohnson, @harinef and @petrafcollins. #InBloom Discover the story behind the fragrance through link in bio.

A post shared by Gucci (@gucci) on Aug 16, 2017 at 3:06am PDT

 

Η διαφορετική ομορφιά της κάθε μίας ξεχωριστά– όλες τους, φίλες του Alessandro Michele, που διατηρούν μια ιδιαίτερη σχέση με τον οίκο- απαθανατίζεται από τον Glen Luchford, κάνοντάς τες να ακτινοβολούν στο συνεχώς μεταβαλλόμενο σκηνικό της καμπάνιας. Φορούν το άρωμα Gucci Bloom στην πόλη καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας, μετατρέποντας το αστικό τοπίο σε ένα φανταστικό περίπατο μέσα σε ένα ειδυλλιακό βρετανικό κήπο. Απολαμβάνουν το τσάι τους σε ένα πεζόδρομο που γεμίζει με άνθη, περπατούν σε ένα διαμέρισμα που γεμίζει με καταπράσινα φυτά και κολυμπούν το σούρουπο σε μια λίμνη με λαμπερά λουλούδια και καλάμια. Χαίρονται επειδή είναι ελεύθερες και γεμάτες ζωή: αυτά τα τρία στοιχεία ενσαρκώνουν τη ζωντάνια του νέου αρώματος Gucci και τη γοητευτική φύση του αρώματος Gucci Bloom που σε ταξιδεύει.

Στην ουσία πρόκειται για το πρώτο άρωμα του οίκου Gucci που δημιουργήθηκε εξ’ολοκλήρου βασισμένο στο όραμα του Alessandro Michele, από τον διάσημο αρωματοποιό Alberto Morillas. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής, οραματίστηκε το άρωμα σαν έναν ανθισμένο κήπο, γεμάτο από διάφορα είδη λουλουδιών και το πλούσιο άρωμα που αναδύουν. Η αυθεντικότητά του πηγάζει μέσα από τα εξαιρετικής ποιότητας φυσικά συστατικά του. Οι νότες του αρώματος αναβλύζουν σαν ανθισμένα λουλούδια, μια μοναδική έκφραση των νέων συστατικών που έρχονται στον κόσμο για πρώτη φορά, λανσάροντας μια νέα οσφρητική εμπειρία.

INTL Creative packshot copy

Δες περισσότερες φωτός στη gallery!


Πηγή