Παρασκευή , 31 Μάρτιος 2023

Δύο διάσημα ονόματα ενώνουν τις δυνάμεις τους!

Η Monica Bellucci είναι το νέο πρόσωπο της NIVEA για την επαναστατική σειρά αντιγήρανσης NIVEA Hyaluron Cellular Filler. Η NIVEA με σύμμαχο την διαχρονικά πανέμορφη Monica Bellucci μας παρουσιάζουν την σειρά αντιγήρανσης NIVEA Hyaluron Cellular Filler και μας μυούν στα δικά τους μυστικά ομορφιάς…μυστικά που κάνουν την ηλικία να είναι απλά ένα νούμερο. Ένα διάσημο μυστικό ομορφιάς μας αποκαλύπτεται από τη NIVEA και τη μοναδική Monica Bellucci για το επαναλανσάρισμα της επαναστατικής σειράς αντιγήρανσης NIVEA Hyaluron Cellular Filler

Η NIVEA αποδεικνύει πώς η νεότητα μπορεί να γίνει τρόπος ζωής και πως δεν σχετίζεται με την ηλικία μας, που παραμένει απλά και μόνο ένας αριθμός. Σύμβολο αυθεντικής και διαχρονικής ομορφιάς, η Monica Belucci είναι η πρωταγωνίστρια της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της αντιγηραντικής σειράς NIVEA Hyaluron Cellular Filler. Μέσα από τον φακό και την καλλιτεχνική ματιά του διάσημου φωτογράφου και σκηνοθέτη Bruno Aveillan, η Monica μας «ταξιδεύει» μέσα στον δικό της κόσμο και μοιράζεται μαζί μας μικρά δικά της μυστικά, γύρω από όλα όσα την κάνουν ευτυχισμένη και την γεμίζουν ενέργεια στην καθημερινότητά της γιατί όπως λέει και η ίδια: «είναι αυτό που έχουμε μέσα μας που μας κάνει να φαινόμαστε όμορφες». Και η ενέργεια που η καθεμία από εμάς έχουμε είναι αυτό που μας κάνει ξεχωριστές, αυτό που μας κάνει να λάμπουμε, σε όποια ηλικία κι αν βρισκόμαστε.

Cellular HyaluronFiller Firming Serum Cream

Ομορφιά που πηγάζει από μέσα μας

Η NIVEA ως ειδικός στην περιποίηση της επιδερμίδας, γνωρίζει καλά τις ανάγκες της που σε κάθε ηλικία είναι διαφορετικές και επιδιώκει με κάθε τρόπο να ανανεώνεται διαρκώς ώστε να μπορεί να «απαντήσει» σε αυτές και να είναι πάντα δίπλα μας. Στο πλαίσιο αυτό, η βασική σειρά αντιγήρανσης Cellular Anti-Age «μεταμορφώνεται» σε NIVEA Hyaluron Cellular Filler, και ενεργοποιεί εκ νέου την δύναμη που κρύβουν μέσα τους τα κύτταρα της επιδερμίδας μας, ώστε να απολαμβάνουμε τη νεανική όψη και τη λάμψη που ψάχνουμε από την κρέμα προσώπου μας.

Cellular HyaluronFiller Firming DayCream SPF30
Η ομορφιά που πηγάζει από εμάς τις ίδιες είναι αυτό ακριβώς που συνδέει τη Monica με την σειρά NIVEA Hyaluron Cellular Filler και δικαιολογεί την επιλογή της ως πρόσωπο της νέας καμπάνιας. Η μοναδική σύνθεση της επαναστατικής αντιγηραντικής σειράς ενεργοποιεί την φυσική παραγωγή υαλουρονικού οξέος και κολλαγόνου στα κύτταρα της επιδερμίδας, κάνοντάς τη να φαίνεται πιο σφριγηλή, ενώ ταυτόχρονα μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων κάνοντας τις γυναίκες να νιώθουν γεμάτες αυτοπεποίθηση και να αισθάνονται άνετες με την επιδερμίδα τους.

Cellular HyaluronFiller Firming NightCream
Η σειρά NIVEA Hyaluron Cellular Filler έρχεται για να αποδείξει περίτρανα ότι η ομορφιά είναι μέσα μας, και την ορίζουμε εμείς και μόνο εμείς. Η Monica Bellucci μιλάει για αυτήν ακριβώς την ομορφιά, ενσαρκώνοντας όλες αυτές τις αξίες που χαρακτηρίζουν τη NIVEA εδώ και τόσα χρόνια κάνοντας τις γυναίκες να αισθάνονται νέες κι όμορφες σε όποια ηλικία κι αν βρίσκονται!

Cellular Filler Pigmentation Tinted Fluid SPF15

 


Πηγή