Παρασκευή , 17 Σεπτέμβριος 2021

Ερμ, η Megan Fox δεν είναι πια μελαχρινή και δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε…

Η Megan Fox είναι από τις πιο sexy μελαχρινές καλλονές εκεί έξω! Η αντίθεση που κάνουν τα σκούρα μαλλιά της με την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και τα καταγάλανα μάτια, είναι έχει κάτι το super exotic που απλά μας ξετρελαίνει. Η Megan λοιπόν τα ξέρει όλα αυτά και για αυτό το λόγο δεν πειραματίζεται με τα μαλλιά της. Κάνει κάποια πολύ διακριτικά ξανοίγματα στις άκρες από καιρού εις καιρόν και τελειώνει εκεί η υπόθεση…

Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν το σοκ που μπορεί να πάθαμε όταν την είδαμε εντελώς ξανθιά και μάλιστα με καρέ! Βλέπεις, ο φακός των paparazzi τη συνέλαβε στο πλατό της νέας της ταινίας «Jangsari 9.15» με μαλλιά αλα Marilyn Monroe και απλά δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε!

iinstaview 50160338 140550570278429 1130786770786481239 n

Δεν θυμίζει σε τίποτα την Megan που ξέρουμε και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως αυτό το ξανθό δεν μας αρέσει καθόλου επάνω της. Τώρα, δεν είμαστε βέβαιες αν πρόκειται για περούκα ή πραγματική αλλαγή και ελπίζουμε πραγματικά πως, τα μαλλιά της παραμένουν μαύρα και sexy αλλά κρυμμένα. Περιμένουμε λοιπόν με αγωνία να δούμε τι θα αναρτήσει στα social media ή κάποια επιπλέον φωτογραφία από το πλατό! Στο μεταξύ, δες παρακάτω μερικές φωτογραφίες για να θυμηθείς για ποιον ακριβώς λόγο τη θέλουμε μελαχρινή και μόνο μελαχρινή!


Πηγή