Τρίτη , 31 Ιανουάριος 2023

Η ενυδάτωση προσώπου στο maximum

Ξεκλείδωσε την απόλυτη ενυδάτωση. H ΝΕΑ Moisture Surge™ 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator, μία πλούσια gel-κρέμα με γρήγορη απορρόφηση που προσφέρει μια πρωτόγνωρη συνεχή ενυδάτωση για 72-ώρες, ακόμα και αφού πλύνετε το πρόσωπό σας.

Η Moisture Surge™ 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator βελτιώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών αφυδάτωσης, την τραχύτητα και την αίσθηση τραβήγματος από την αφυδάτωση. Ο υδρολιπιδικός φραγμός της επιδερμίδας και η ικανότητά του να κλειδώνει την ενυδάτωση ενισχύεται με συνεχή χρήση, αφήνοντας μια ατελείωτα δροσερή, γεμάτη και υγιή λάμψη.

Η Αποκλειστική Τεχνολογία Αυτόματης-Αναπλήρωσης άμεσα ενισχύει την ενυδάτωση της επιδερμίδας, βοηθώντας τη να ενεργοποιήσει τη δική της εσωτερική πηγή υγρασίας για να προσφέρει μία διαρκή ενυδάτωση. Όλη αυτή η υγρασία σφραγίζεται στη συνέχεια αφήνοντας την επιδερμίδα με μια δροσερή, «γεμάτη» λάμψη. Δείτε πώς λειτουργεί η τεχνολογία:

• Άμεση Αύξηση της Υγρασίας:
Η NEΑ Moisture Surge™ 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator χρησιμοποιεί το Υαλουρονικό Οξύ για να προσφέρει μια άμεση αύξηση της υγρασίας κατά 152%, ενώ οι υγροσκοπικές ουσίες εισχωρούν βαθύτερα για ακόμα μεγαλύτερη ενυδάτωση, ώστε η επιδερμίδα να φαίνεται «γεμάτη» και δροσερή.

• Σφραγίζει την Ενυδάτωση:
Το Moisture-Holding Super Matrix και το Υαλουρονικό Οξύ διατηρούν την υγρασία ως φιλμογενείς παράγοντες και την κλειδώνουν στην επιδερμίδα, δημιουργώντας ένα λεπτό πλέγμα, στην επιφάνεια της ενώ συνεχίζουν να την ενυδατώνουν από μέσα, δίνοντας σχεδόν το διπλάσιο της ενυδάτωσης στο τέλος της ημέρας σε σχέση με την προηγούμενη σύνθεση*.

• Ενεργοποίηση της Εσωτερικής Πηγής Υγρασίας της επιδερμίδας:
Το Ενεργό Νερό Αλόης και η Καφείνη βοηθούν την επιδερμίδα να δημιουργήσει τη δική της εσωτερική πηγή υγρασίας για να ενυδατώνεται συνεχώς, αντλεί και διανέμει υγρασία από τα βάθη της επιδερμίδας μέχρι την επιφάνεια έτσι ώστε κάθε επίπεδο της επιδερμίδας να είναι κορεσμένο με επαρκή υγρασία.

S18 TT MS 72H Water Loop RGB 300DPI

Η Βαθύτερη Ιστορία:
Το Trans Εpidermal Electrical Potential της Επιδερμίδας, ή TEEP, είναι μια ζωτική ιοντική “αντλία” που διατρέχει την επιδερμίδα από την κορυφή της έως το βάθος της. Σταδιακά, αυτή η εσωτερική “αντλία” υγρασίας καταστρέφεται προκαλώντας την απώλεια της ικανότητας της επιδερμίδας να ενυδατώνεται συνεχώς από τη φυσική της πηγή, προκαλώντας την αφυδάτωση της.

Η NEΑ Moisture Surge™ 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator χρησιμοποιεί Ενεργό Νερό Αλόης και Καφείνη για την τόνωση της αντλίας υγρασίας της επιδερμίδας, βοηθώντας στη δημιουργία της δικής της εσωτερικής πηγής υγρασίας για να ενυδατωθεί συνεχώς. Οι “αντλίες” φέρουν υγρασία από τα βαθύτερα στρώματα, προκαλούν κορεσμό κάθε στοιβάδας και ανακυκλώνουν την υγρασία εκ των έσω.

13197 CL ms 72h 30ml capon INTL newicon NR copy

Οδηγίες Χρήσης:
Εφάρμοσε δύο φορές την ημέρα σε καθαρό πρόσωπο πλούσια ποσότητα σε ολόκληρο το πρόσωπο μετά την περιποίηση με το σύστημα 3-Step. Συνεχίστε την περιποίησή σου με αντηλιακό το πρωί. Αυτή η κρέμα περιποίησης πολλαπλών χρήσεων μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους:
• Ως ενισχυτικό ενυδάτωσης, άπλωσε μετά την ενυδατική κρέμα περιποίησης με τα ακροδάκτυλα.
• Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν βάση ή πάνω από το makeup.
• Όταν χρησιμοποιείται ως μάσκα προσώπου 5 λεπτών, εφάρμοσε επαρκή ποσότητα και έπειτα απομάκρυνε την περίσσεια ή αφήσέ  την να απορροφηθεί από την επιδερμίδα.
• Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ξηρές περιοχές, όπως παρανυχίδες, άκρες ξηρών μαλλιών και αγκώνες.

S18 TT MS 72H Cactus OPT1 long RGB 600dpi

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρέμες με χρώμα για μάτια και πρόσωπο: Δες ποιες να αποκτήσεις

 

 

 


Πηγή