Παρασκευή , 31 Μάρτιος 2023

Μόλις κυκλοφόρησε: Δες πρώτη τη νέα διαφημιστική καμπάνια που πρωταγωνιστεί η Angelina Jolie!

Μπορεί η Angelina Jolie να μην έδωσε το “παρών” στο κόκκινο χαλί των Oscars χθες βράδυ, όμως σήμερα, έχει κάθε διακαίωμα να “κλέψει” λίγη από την αίγλη των stars και να μας κάνει να αφήσουμε για λίγο το σημαντικότερο γεγονός της ημέρας (aka Oscars) και να ασχοληθούμε με εκείνη. 

Η αιτία; Η κυκλοφορία της πρώτης επίσημης φωτογραφίας και του βίντεο της νέας διαφημιστικής της καμπάνιας για τον γαλλικό οίκο Guerlain.

Όπως σου είχαμε γράψει περίπου πριν ένα μήνα, η Angelina Jolie ανακοινώθηκε και επισήμως, πως θα είναι θα είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Guerlain και πιο συγκεκριμένα, του αρώματος Mon Guerlain. 

Το γαλλικό brand ομορφιάς, όμως, εκτός από την παραπάνω αποκλειστική πρώτη φωτό (όπου η Angelina ποζάρει στο πλάι) τίτλο Mon Guerlain, κυκλοφόρησε το promo video από τη διαφήμιση του νέου αρώματος στα social media.

16906803 385602235143623 2998656877992083456 n

 

sdsrgszdgfhbdfg

Πάρε μία πρώτη γευσή εδώ:

 

“Notes of a Woman” re-imagines the story of the creation of the fragrance for women who embody modern femininity, who embrace all that life brings and all sides of themselves. #MonGuerlain

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Guerlain (@guerlain) στις Φεβ 27, 2017, 2:38πμ PST

Σύμφωνα μάλιστα με τον Thierry Wasser, αρωματοποιό του οίκου Guerlain, η Angelina δεν είναι μόνο το πρόσωπο του νέου αρώματος, αλλά και η έμπνευση πίσω από το άρωμα, “Notes of a Woman”.

Δες ολόκληρη τη διαφήμιση εδώ:


Πηγή