Πέμπτη , 1 Δεκέμβριος 2022

Πώς θα καταλάβεις οτι το foundation ή το concealer σου έχουν λήξει;

Ήρθε η στιγμή που θα πρέπει να ανανεώσεις το νεσεσέρ σου, ενόψει καλοκαιριού και αυτό το τριήμερο είναι το ιδανικότερο timing για να κάνεις μερικά ξεκαθαρίσματα στα καλλυντικά σου … για το καλό της επιδερμίδας σου! Παρακάτω, λοιπόν, θα δεις τα 3 βασικότερα σημάδια που δείχνουν πως το υγρό foundation ή το concealer σου χρήζουν άμεσης αντικατάστασης!

Τα 3 σημάδια:

-1ον: Βλέπεις τη σύσταση του υγρού foundation/concealer να «διαxωρίζεται» με το έλαιο να «ανεβαίνει» ψηλά και το υπόλοιπο μέρος αλλάζει υφή (να γίνεται πιο πηχτό).

-2ον: Η διάρκεια ζωής του foundation/ concealer σου εξαρτάται από τα συστατικά του. Ένα προϊόν με βάση το νερό μπορεί να διαρκέσει έως και 12 μήνες, ενώ αυτά που έχουν πιο ελαιώδη σύσταση μπορεί να φτάσουν τους 18 μήνες σε διάρκεια ζωής.

-3ον: Το υγρό foundation/ concealer αρχίζει να έχει άσχημη μυρωδιά…

Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάς σε κάθε περίπτωση το μέρος που διατηρείς τα καλλυντικά σου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην παράταση – διάρκεια της ζωής τους. Απόφυγε το μπάνιο, τους χώρους με υγρασία ή με υψηλή θερμοκρασία, προκειμένου να μην αλλοιωθεί η σύστασή τους.


Πηγή