Κυριακή , 14 Απρίλιος 2024

Τι είναι το «glam room» που σχεδιάζει η Melania Trump στον Λευκό Οίκο;

Η Michelle Obama είχε το δικό της κήπο με λαχανικά, η Eleanor Roosevelt είχε μία πιο ιδιαίτερη σχέση με την κουζίνα, φροντίζοντας η ίδια τα γεύματα στο Λευκό Οίκο και η Melania Trump, ακολουθώντας την παράδοση που θέλει όλες οι Πρώτες Κυρίες να βάζουν τη δική τους προσωπική πινελιά στο Λευκό Οίκο, έχει σχεδιάσει ήδη το δικό της, ιδιαίτερο δωμάτιο!

Σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και τη συνέντευξη που έδωσε η επί χρόνια makeup artist της Melania, Nicole Bryl, στο Stylish, μεταξύ των αλλαγών που ήδη είναι προγραμματισμένες, η Πρώτη Κυρία πρόκειται να έχει ένα «glam room»!

Ναι, καλά κατάλαβες, το «glam room» είναι το δωμάτιο όπου η Melania θα περνά «τουλάχιστον μία ώρα και ένα τέταρτο σε καθημερινή βάση», μαζί με όλο το beauty team (makeup και hair experts) προκειμένου να ετοιμάζεται για κάθε της εμφάνιση και «να γίνεται το απαραίτητο focus στο look της» όπως αναφέρει η makeup artist. «Σίγουρα θα υπάρχει ένα δωμάτιο σχεδιασμένο για το μακιγιάζ , τα μαλλιά και την γκαρνταρόμπα της» αλλά η ίδια δεν αποκάλυψε άλλες λεπτομέρειες.

3C1B9FE100000578 4118444 image m 183 1484340150774

Σε αυτό το σημείο, μπορούμε να αφήσουμε όλες την φαντασία μας ελεύθερη για το πώς μπορεί να είναι αυτό το «βασιλικό» δωμάτιο- που όλες θα θέλαμε να έχουμε στο σπίτι μας- ή τι μπορεί να περιλαμβάνει.

 

10
Πολλοί καθρέφτες, ράφια και πάγκοι με όλων των ειδών τα εργαλεία και τα προϊόντα για τα μαλλιά, καλλυντικά, νεσεσέρ, αξεσουάρ κάθε είδους και όλα τα απαραίτητα για το glam look της Melenia θα είναι συγκεντρωμένα προκειμένου να χρησιμοποιούνται για ένα άψογο αποτέλεσμα.

melania trump 01 1024

Το μόνο που άφησε να εννοηθεί η Bryl είναι πως το δωμάτιο δεν μπορεί να είναι χρυσό, μιας και η κυρία Trump ζήτησε να έχει τέλειο φωτισμό, προκειμένου η δουλειά του beauty team να γίνεται όσο το δυνατόν καλύτερα. Εξάλλου, όπως δηλώνει η ίδια: « Ο φωτισμός μπορεί να αποθεώσει ή να καταστρέψει ένα look!»

 

 Melania Trump: Τα μυστικά ομορφιάς της Πρώτης Κυρίας

 


Πηγή