Πέμπτη , 8 Δεκέμβριος 2022

Το τόλμησε! Η Δέσποινα Καμπούρη έκανε στα μαλλιά της το πιο hot trend της σεζόν

Ακόμα και να θέλεις να ακολουθείς πιστά όλες τις beauty τάσεις που επικρατούν κάθε χρόνο, δεν είναι εύκολο να το καταφέρεις! Δεν αρκεί μόνο να ενημερώνεσαι συστηματικά για ό.τι νέο λανσάρεται -(από το queen.gr φυσικά)- αλλά να τολμάς κιόλας! Να δοκιμάζεις, να πειραματίζεσαι να ανανεώνεις την εμφάνισή σου με τέτοιο τρόπο που όχι μόνο θα σου πηγαίνει οπτικά το αποτέλεσμα, αλλά θα σε κάνει και να αισθάνεσαι άνετα. Να μπορείς δηλαδή να κάνεις το εκάστοτε trend κομμάτι της προσωπικότητας σου. Σου φαίνεται απλό; Δε είναι!

Η Δέσποινα όμως τόλμησε και υιοθέτησε την πιο μεγάλη τάση στα μαλλιά για το 2018… τις κοντές αφέλειες!  Όσες αυτήν την στιγμή που διαβάζουν το άρθρο έχουν μακριά, ίσια μαλλιά νιώθουν πόσο δύσκολη είναι μία τέτοια απόφαση. Πρόκειται για ριζική αλλαγή και θες να είσαι σίγουρη πως «θα σου πηγαίνει γάντι», αλλιώς είναι πολύ μεγάλο το χρονικό διάστημα που θα περιμένεις για να μακρύνουν ξανά.

Voila! Νέο καστανό ανοιχτό χρώμα με εντυπωσιακές bangs, δηλαδή αφέλειες!

 

 

Well done Δέσποινα! 

Εμείς τρία βασικά tips θα σου δώσουμε πριν δοκιμάσεις και εσύ το hair trend της σεζόν:

  1. Πριν κόψεις τα μαλλιά σου αφέλειες είναι καλύτερο να συμβουλευτείς τον προσωπικό σου κομμωτή. Γενικά, αν αναζητάς μία ριζική αλλαγή πρέπει να αφεθείς στα χέρια έμπιστου ειδικού που θα σε συμβουλέψει κατάλληλα όπως εδώ και χρόνια η Δέσποινα εμπιστεύεται τυφλά τον δικό της.
  2. Το μήκος της αφέλειας εξαρτάται από το μέγεθος του μετώπου σου, καθώς και την απόσταση που έχουν τα φρύδια από τα μάτια σου.
  3. Οι αφέλειες όσο στυλάτες και αν είναι δεν ταιριάζουν σε όλες! Ειδικά αν το μαλλιά σου είναι πολύ σγουρά δε θα έχεις το αποτέλεσμα που φαντάζεσαι. Προτιμότερο λοιπόν είναι να το επιχειρήσουν όσες έχουν πολύ ίσια ή σπαστά.

 


Πηγή