Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Άνοιξη- Καλοκαίρι 2017: Το καρέ των '80s επέστρεψε!

Ο Eugene Souleiman είναι από τους αγαπημένους μας, κορυφαίους hairstylists και από τους ανθρώπους που ορίζουν τις τάσεις στα μαλλιά μας κάθε σεζόν. Έτσι, μετά το hair contouring, o Eugene γι αυτή την Άνοιξη προτείνει κάτι πιο γεωμετρικό, ένα κούρεμα που έχει τις ρίζες του στη δεκαετία των ’80s και δημιούργησε για αποκλειστικά για τον οίκο Jeremy Scott.

Τα μοντέλα περπάτησαν στην πασαρέλα φέροντας μας πίσω στη δεκαετία του 1980 υπό τη μουσική υπόκρουση Out Come The Freaks του Was (Not Was), ορίζοντας τον τόνο για μια επίδειξη με παιχνιδιάρικες στάμπες, φωτεινά χρώματα και εντυπωσιακά αξεσουάρ.

DSC 6309

«Πάντα είναι πολύ διασκεδαστικό, ποτέ δεν είναι σοβαρό. Οι άνθρωποι μπορεί να είναι αρκετά σοβαροί ενίοτε, αλλά ο Jeremy φέρνει πίσω στη μόδα τον προσωπικό χαρακτήρα και το απρόοπτο. Προσεγγίζει την ποπ κουλτούρα με πολύ έξυπνο τρόπο. Για αυτήν τη συλλογή, έχει δημιουργήσει πολλές στάμπες και μερικά πολύ σέξι φορέματα. Είναι ανατρεπτικό και fabulous.» λέει χαρακτηριστικά Eugene , Global Creative Director for Care & Styling, Wella Professionals

DSC 6139

Πώς ανταποκρίθηκε λοιπόν ο Eugene σε αυτήν την «ανατρεπτική και fabulous» δημιουργικότητα;

«Ακολούθησα την ατμόσφαιρα της δεκαετίας του 1980 που αποπνέει η συλλογή και πρόσθεσα λίγη έμπνευση από τη δεκαετία του 1960. Τα κουρέματα στη δεκαετία του 1980 ήταν γεωμετρικά τρελά, αλλά εγώ ήθελα να δημιουργήσω κάτι πιο όμορφο από αυτό. Το σημείο αναφοράς μου ήταν μια παλιά φωτογραφία που έχω από ένα κούρεμα του Vidal Sassoon που μοιάζει με μπερέ. Προχωρήσαμε αυτό το look ακόμη περισσότερο και κόψαμε τα μαλλιά υπό γωνία, κοντά πάνω από τα φρύδια και έπειτα όλο και πιο μακριά στο πλάι και πίσω στο κεφάλι.»

DSC 5652

DSC 6066

Ο Eugene ήξερε ότι δεν μπορούσε να κόψει τα μαλλιά των μοντέλων στο στυλ που ήθελε, δεν θα μου το επέτρεπαν!» – έτσι, χρησιμοποίησε περούκες, χτενίζοντάς τις με το EIMI Perfect Setting, τη λακ σε μορφή λοσιόν για χρήση με πιστολάκι.

DSC 5543

«Το Perfect Setting μας έδωσε τη σωστή υφή για να δουλέψουμε. Δημιουργήθηκε ένα πολυτελές αίσθημα, με υπέροχη λάμψη, φωτεινότητα και έλεγχο.»

Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε μια στρόγγυλη βούρτσα για να γυρίσει τις άκρες προς τα μέσα και να δώσει ένα αίσθημα πολυτέλειας ώστε το κούρεμα να μην δείχνει υπερβολικά γεωμετρικό, σκληρό και έντονο.

DSC 5564

Έπειτα, ο Eugene χρησιμοποίησε το EIMI Stay Styled. «Το σπουδαίο με το Stay Styled είναι ότι δεν λαδώνει και δεν βαραίνει τα μαλλιά. Ψεκάσαμε μια μικρή ποσότητα και χτενίσαμε, δίνοντας λίγο έλεγχο και λίγη λάμψη, ώστε το ψαλίδι ισιώματος να γλιστράει καλύτερα και πράγματι, γλιστρούσε όμορφα καθώς γυρίζαμε τα μαλλιά προς τα μέσα. Το βασικό στοιχείο σε αυτό το look ήταν η σιλουέτα, η γραμμή και η λάμψη. Ήταν κομμένο υπό γωνία, γεωμετρικό, πλούσιο και fabulous.»

DSC 5755

 

Δες περισσότερες φωτός στη gallery!


Πηγή