Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Έβγαλες τα ψεύτικα νύχια; Δες 10 υπέροχα nail art για κοντό μανικιούρ

Αν σκέφτηκες έξυπνα και κινήθηκες γρήγορα, τότε μάλλον πρόλαβες να πας να αφαιρέσεις τόσο το ημιμόνιμο μανικιούρ σου όσο και τα ψεύτικα νύχια. Δεν θέλαμε να την πατήσεις όπως στην περασμένη καραντίνα και σε προειδοποιήσαμε έγκαιρα! Έχεις λοιπόν μείνει με νύχια κοντά και ενδεχομένως σε κάποιο nude χρώμα. Τέλεια! Μπορείς να γεμίσεις τον χρόνο σου δημιουργικά φτιάχνοντας τέλεια σχέδια στα κοντά σου νύχια.

Σε αντίθεση με το τι μπορεί να πιστεύεις, δεν χρειάζεται να έχεις μακριά νύχια για να ζωγραφίσεις όμορφα σχέδια και να στολίσεις το μανικιούρ σου. Υπάρχουν εύκολα και μικρά nail art που μπορείς να κάνεις μόνη σου έτσι ώστε και να περάσει όμορφα ο χρόνος σου τώρα που θα μένεις περισσότερη ώρα στο σπίτι.

Το μόνο που μένει τώρα να κάνεις είναι να προμηθευτείς τα υλικά που χρειάζεσαι (ασετόν, ξυλάκια, βαμβάκι κλπ), να δεις στην παρακάτω gallery τις προτάσεις μας και να πιάσεις δουλειά! Είναι ο ιδανικός τρόπος για να ξεχαστείς λίγο και μπορείς να βγάλεις δεκάδες nailfies για το Instagram.

Κάθισε αναπαυτικά, κάνε ένα ακόμα scroll, δες τα nail art και κράτα screenshots. Μέχρι να τα δοκιμάσεις όλα θα έχει περάσει η μισή καραντίνα. Δεν είναι τέλειο! Enjoy και υπομονή, όλα θα πάνε καλά!

Διάβασε ακόμα: Τα #MetallicNails δεν είναι υπερβολικά για το φθινόπωρο. Είναι ό, τι πρέπει!


Πηγή