Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Έλενα Χριστοπούλου: Το makeover στα μαλλιά, λίγο πριν την πρεμιέρα του Next Top Model

Η Έλενα Χριστοπούλου είναι μία από τις πιο stylish παρουσίες της Ελληνικής show biz. Έχει έναν φινετσάτο αέρα και μοναδικό στιλ και για αυτό το λόγο άλλωστε επιλέχθηκε για το ρόλο του μέντορα στο Next Top Model  με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά!

 

If you want the girl next door …. go next door ? #joancrawford #quoteoftheday #selfconfidence #feminism #women #friday ??

A post shared by Elena Christopoulou (@elena_hristopoulou) on Jun 28, 2018 at 11:16pm PDT

Λίγο λοιπόν πριν την πρεμιέρα και μία ανάσα πριν από τις διακοπές, η Έλενα αποφάσισε να κάνει ένα makeover και να κόψει τα μαλλιά της κοντά… πολύ κοντά! Εννοείται μοιράστηκε την αλλαγή με τους followers της στο Instagram και είδαμε πως για αυτό το κούρεμα εμπιστεύθηκε τον master (και all time αγαπημένο μας) Νικόλα Βιλλιώτη!

 

Κ καπως ετσι εκλεισε αυτο το βραδυ #makeover ? @nicolasvill #σεευχαριστω_που_εισαι_αυτος_ο_τυπος♥️

A post shared by Elena Christopoulou (@elena_hristopoulou) on Jul 19, 2018 at 3:06pm PDT

Φυσικά τηλεφωνήσαμε στο Νικόλα για να μάθουμε τις λεπτομέρειες, τι εννοείς; «Η Έλενα έχει ένα πολύ όμορφο πρόσωπο και μαλλιά λεπτά και φινετσάτα. Ήθελε μία αλλαγή και αποφασίσαμε να κινηθούμε προς πιο classic  και ίσως ελαφρώς ρετρό κουρέματα. Έμπνευσή μας στάθηκε η Linda Evangelista και το iconic αγορίστικο κούρεμά της» μας είπε ο Νικόλας.

«Το κούρεμα έγινε έτσι ώστε να την διευκολύνει στο styling μιας που είναι και καλοκαίρι αλλά και έτσι ώστε να συμπληρώνει το μοναδικό της στιλ και την έμφυτη φινέτσα της» ολοκλήρωσε ο Νικόλας και συμφωνούμε μαζί του! Το πρόσωπο της Έλενας είναι classy και αριστοκρατικό και μπορεί να υποστηρίξει τέλεια ένα αγορίστικο κούρεμα δίνοντας επιπλέον στιλ στην εμφάνισή της χωρίς να αφαιρεί από τη θηλυκότητά της. We love it!

Διάβασε ακόμα:

Video: Αυτή η κοτσίδα είναι τόσο εύκολη που σχεδόν απογοητευτήκαμε!

Τα 6 nail arts που θα δώσουν στο μανικιούρ σου κάτι εντελώς διαφορετικό

Ξεχείλωσε το λαστιχάκι σου; Δες πως θα το κάνεις σαν καινούργιο σε δευτερόλεπτα


Πηγή