Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Ένας εναλλακτικός τρόπος εφαρμογής του eyeliner!

Το eyeliner είναι σημείο αναφοράς στο μακιγιάζ ακόμα και σήμερα έπειτα από πολλά χρόνια. Η Erre Due έχει eyeliner που καλύπτουν όλες τις ανάγκες μου, ως makeup artist μπορώ να δημιουργήσω από την πιο λεπτή με το Extreme Fine Eye Styler…

μέχρι την πιο χοντρή γραμμή με Black Magic Eyemarker.

E.D. BLACK MAGIC EYE MARKER OPEN

Εκτός από τον κλασικό τρόπο που μπορείς να φορέσεις το eyeliner, δηλαδή να κάνεις μία λεπτή γραμμή κοντά στις βλεφαρίδες και να την τραβήξεις μέχρι έξω, υπάρχουν και άλλοι τρόποι.

Μπορείς να δημιουργήσεις ένα πιο δραματικό look κάνοντας πιο χοντρή γραμμή στην εξωτερική γωνία καλύπτοντας σχεδόν το μισό κινητό βλέφαρο. Ξεκινάς με μία λεπτή γραμμή από την εσωτερική γωνία και καταλήγεις στην εξωτερική. Φαντάσου μία ευθεία γραμμή από την άκρη του ματιού έως την άκρη του φρυδιού και ζωγράφισε το eyeliner ως την μέση της απόστασης. Ύστερα από τη μέση του ματιού και προς τα έξω πάνω από την πρώτη δημιούργησε ακόμα μία γραμμή. Σε συνέχεια μία δεύτερη με τον ίδιο τρόπο. Έτσι θα έχεις ένα πιο δραματικό αποτέλεσμα με μία πιο παχιά γραμμή προς τα έξω.

Ένας άλλος τρόπος είναι να φτιάξεις δύο λεπτές γραμμές μία επάνω και μία κάτω.

Tip: Το καλοκαίρι είναι ιδανικό γιατί δεν αλλοιώνεται εύκολα από τη ζέστη. Επίσης αν θέλεις ένα γρήγορο εντυπωσιακό μακιγιάζ βάλε απαλή σκιά στα μάτια,  eyeliner, mascara και ένα έντονο κραγιόν, all time classic!

Photo Vasileios Gkelis 1

Βασίλειος Γκέλης Make up artist της Erre Due


Πηγή