Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Ένα από τα πιο όμορφα πρόσωπα παγκοσμίως σε νέα συνεργασία

Η Maybelline New York, κορυφαίο brand καλλυντικών παγκοσμίως, με ενθουσιασμό ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τη Josephine Skriver, ως global spokesmodel. Το διεθνούς φήμης μοντέλο, με αξιοσημείωτη fanbase, είναι γνωστή για τη φιλανθρωπική της δράση, το ρεαλισμό της, ενώ στην καριέρα της έχει περπατήσει για τους μεγαλύτερους οίκους μόδας και έχει συμμετάσχει σε παγκόσμιες fashion campaigns.

«Το ότι έγινα μέλος της Maybelline New York, ειλικρινά είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα! Χρησιμοποιώ τα προϊόντα της εταιρίας από τότε που ήμουν μικρή» μας λέει η Josephine. «Είναι μεγάλη τιμή να εκπροσωπώ όχι μόνο τη Maybelline αλλά και όλα τα κορίτσια που χρησιμοποιούν Maybelline, γιατί αυτές οι νεαρές κοπέλες είναι το μέλλον. Δυναμικές και όμορφες, αυτό είναι ό,τι ακριβώς, αντιπροσωπεύει η Maybelline για εμένα. Νιώθω περήφανη που τις εκπροσωπώ, ώστε όλες μαζί να μπορέσουμε να «make it happen».

Η Josephine γίνεται μέρος ενός εντυπωσιακού lineup από global spokesmodels, που έχουν βοηθήσει να δημιουργηθεί η ταυτότητα αυτού του εμβληματικού brand, Maybelline New York, όπως οι Adriana Lima, Gigi Hadid, Herieth Paul, Jourdan Dunn, Cris Urena, I-Hua Wu, Emily DiDonato και Christy Turlington. «Η Josephine ενσαρκώνει την αποφασιστικότητα, την ενεργητικότητα και το όνειρο του μότο «make it happen» του νεοϋορκέζικου brand», δήλωσε ο Leonardo Chavez, Global Brand President, Maybelline New York.

GettyImages 918022412

Η Josephine μεγάλωσε στη Δανία και για πρώτη φορά ήρθε σε επαφή με το μόντελινγκ, ως έφηβη, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στη Νέα Υόρκη, με την αγαπημένη της ποδοσφαιρική ομάδα. Μερικά χρόνια μετά, το Φεβρουάριο του 2011, στη Νέα Υόρκη, εκεί όπου ξεκίνησαν όλα, ξεκίνησε και η διαδρομή της Josephine, στο χώρο της μόδας. Στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης συμμετείχε στις επιδείξεις μόδας των σχεδιαστών Calvin Klein και Rag & Bone. Την ίδια χρονιά, εμφανίστηκε σε fashion shows στο Μιλάνο και στο Παρίσι, σε runway shows για Balenciaga, Chanel, Dolce & Gabbana, Valentino, Yves Saint Laurent, ενώ έκλεισε το show της Prada.

Από την έναρξη της επιτυχημένης πορείας της μέχρι σήμερα, η Josephine έχει συμμετάσχει σε διεθνείς καμπάνιες όπως Bulgari, Gucci, Max Mara, Michael Kors και Tom Ford. Έχει συνεργαστεί με κορυφαίους φωτογράφους όπως οι Steven Meisel και Mikael Jansson, ενώ απαριθμεί πολλά editorials στην American Vogue, Vogue Italia, Vogue Germany, V Magazine, Dazed, W Magazine και Interview Magazine. Το 2013, η Josephine συμμετέχει για πρώτη φορά στο Victoria Secret Fashion Show, ενώ το 2016 κατακτά τον πολυπόθητο τίτλο του Victoria’s Secret Angel.

Παράλληλα με την αξιοσημείωτη πορεία της στο χώρο του μόντελινγκ, η Josephine υποστηρίζει ενεργά την LGBTQ κοινότητα, ενώ έχει συμμετάσχει σε δράσεις Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων όπως Family Equality Council, το COLAGE και το Keep A Child Alive.

Η Josephine θα εμφανιστεί στην πρώτη της καμπάνια για τη Maybelline New York το Μάιο του 2018.

GettyImages 917147232

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Big News! Το διάσημο μοντέλο Karlie Kloss σε νέα συνεργασία


Πηγή