Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Ένα ελιξίριο ομορφιάς προστίθεται στο νεσεσέρ σου και δεν αφορά την επιδερμίδα του προσώπου σου…

Η περιποίηση της επιδερμίδας –σε κάθε ηλικία- είναι κάτι που έχουμε συνεχώς στο μυαλό μας. Στα εφηβικά μας χρόνια μας απασχολούν οι ατέλειες και αργότερα, καθώς ενηλικιωνόμαστε, ξεκινά η μάχη με τον χρόνο και την ενυδάτωση. Το αντηλιακό γίνεται καθημερινή μας συνήθεια, το μπάνιο τελετουργία και η ενυδάτωση του σώματος απόλαυση. Η κάθε μία μας έχει τη ρουτίνα της και η NIVEA έχει δημιουργήσει έναν ολόκληρο κόσμο φροντίδας και ομορφιάς γεμάτο με ξεχωριστά προϊόντα που περιποιούνται την επιδερμίδα μας από την κορυφή ως τα νύχια… κυριολεκτικά!

Η γκάμα του all time αγαπημένου μας brand περιλαμβάνει τα πάντα από απαλά καθαριστικά και πρωτοποριακές κρέμες και μάσκες για το πρόσωπο, ενώ χαλαρωτικά αφρόλουτρα και κρέμες σώματος ξυπνούν τις αισθήσεις. Γι’ αυτό δημιούργησε ένα νέο ελιξίριο που θα γεμίσει ομορφιά τα σημεία που δεν περίμενες! Όχι, το νέο elixir της NIVEA δεν αφορά την επιδερμίδα του προσώπου σου… Ούτε του σώματός σου γενικά! Το ολοκαίνουργιο NIVEA Deo Beauty Elixir αφορά την επιδερμίδα στην περιοχή της μασχάλης ειδικά και είναι ό, τι καλύτερο μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου.

Η μασχάλη βλέπεις, είναι το σημείο του σώματος που μας απασχολεί λιγότερο από όλα, αλλά παράλληλα, είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία και δέχεται συνεχόμενες «επιθέσεις»! Η αποτρίχωση, τα ρούχα, η τριβή… Όλα αυτά ταλαιπωρούν την ευαίσθητη επιδερμίδα στην περιοχή της μασχάλης.  Έχοντας όλα αυτά στο μυαλό λοιπόν, οι επιστήμονες στα εργαστήρια της NIVEA αποφάσισαν να «παντρέψουν» την περιποίηση με την αποσμητική προστασία και να δημιουργήσουν το πρώτο καλλυντικό αποσμητικό NIVEA Deo Beauty Elixir! Δεν ήταν όμως τόσο απλό όσο μπορεί να φαντάζεσαι. Για να δημιουργήσουν ένα πραγματικό ελιξίριο ομορφιάς, τα εργαστήρια της NIVEA εργάστηκαν αδιάκοπα και μετά από  χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, κατάφεραν αν απομονώσουν πολύτιμα ενυδατικά συστατικά του γάλακτος, όπως οι βιταμίνες C & E και η προβιταμίνη B5, αλλά και μεταλλικά στοιχεία όπως το ασβέστιο, για να εμπλουτίσουν τη νέα λεπτόρρευστη σύνθεση, του NIVEA Deo Beauty Elixir.

nivea queen 3

Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν πως δεν μιλάμε για ένα απλό αποσμητικό αλλά για ένα προϊόν περιποίησης. Ένα ελιξίριο που έρχεται να προστεθεί στο νεσεσέρ σου και να σε γεμίσει αυτοπεποίθηση και ομορφιά, κάθε μέρα και κάθε στιγμή της ζωής σου. Η καθημερινή κίνηση του αποσμητικού ανάγεται σε τελετουργία ομορφιάς και το δέρμα της μασχάλης έχει πλέον ένα προϊόν που της παρέχει ολοκληρωμένη φροντίδα και βαθιά περιποίηση με την υπογραφή της NIVEA! Τι ακριβώς κάνει όμως το νέο NIVEA Deo Beauty Elixir; Εξαρτάται ποιο θα διαλέξεις…

nivea queen 4

Το νέο NIVEA Deo Beauty Elixir Sensitive, είναι ειδικά μελετημένο για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της ευαίσθητης (ή ευαισθητοποιημένης) επιδερμίδας. Καταπραΰνει και φροντίζει σε βάθος την περιοχή της μασχάλης ακόμα και αν το ξύρισμα είναι καθημερινότητα για εσένα. Με κάθε χρήση, η επιδερμίδα γίνεται ομορφότερη και οι ερεθισμοί μακρινό παρελθόν. Όσο για το άρωμά του… Μέσα στα κομψά NIVEA Deo Beauty Elixir Sensitive rollon και spray μπουκάλια, κρύβεται ένα σαγηνευτικό και θηλυκό μπουκέτο λευκών λουλουδιών όπως το  γιασεμί, τα λευκά τριαντάφυλλα και τα άνθη πορτοκαλιάς που δένουν αρμονικά με τις νότες από white musk και θα σε κάνουν σχεδόν να μην θέλεις να φορέσεις άρωμα!

nivea queen 5

Από την άλλη, το νέο NIVEA Deo Beauty Elixir Fresh, έρχεται να φροντίσει την επιδερμίδα σου με την υπογραφή της NIVEA και παράλληλα να σε γεμίσει με μία μια αναζωογονητική αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που διαρκεί! Το άρωμά του συνδυάζει άνθη, όπως η μπλε φρέζια και τα νούφαρα, με φρουτώδεις αναφορές από μήλο και περγαμόντο, για μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που θα σε κάνει να νιώθεις –όλη μέρα- πως βγήκες μόλις από το μπάνιο!

nivea queen 6

Όπως αντιλαμβάνεσαι, με τα νέα NIVEA Deo Beauty Elixir, η NIVEA δημιούργησε μία νέα κατηγορία περιποίησης φροντίζοντας για την ομορφιά της επιδερμίδας σου ολοκληρωμένα πλέον και αναδεικνύοντας την ομορφιά ακόμα και των πιο απρόσμενων σημείων του σώματος όπως αυτό της μασχάλης! Ανακάλυψε λοιπόν το νέο NIVEA Deo Beauty Elixir, το πρώτο καλλυντικό αποσμητικό που λατρεύει την επιδερμίδα σου και ανάγει την πιο απλή καθημερινή κίνηση φροντίδας του εαυτού σου σε πραγματική τελετουργία ομορφιάς!

 


Πηγή