Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Ένα νέο TikTok hack σού δείχνει πώς μπορείς να κάνεις face lift με το… concealer

Το TikTok ήρθε για να μείνει! Αυτό τουλάχιστον καταλαβαίνουμε από το γεγονός ότι εδώ και έναν χρόνο τα περισσότερα beauty trends προκύπτουν από αυτήν την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Καθημερινά, τα videos που δημοσιεύονται εκεί γίνονται viral με τις τάσεις και τα tricks μακιγιάζ να μαθεύονται σε χρόνο dt.

Έτσι συνέβη και με το πιο πρόσφατο hack που αφορά την… ανόρθωση προσώπου. Το TikTok, λοιπόν, έρχεται τώρα για να σου πει πως δεν χρειάζεται να επισκεφθείς κάποια αισθητικό ή κάποιον πλαστικό χειρουργό για να κάνεις ένα face lift, αλλά πως με το concealer, που καλύπτεις τους μαύρους κύκλους, μπορείς να τα καταφέρεις. Απίστευτο; Κι όμως αληθινό!

Όπως θα δεις και στο παρακάτω βίντεο, αφού απλώσεις το foundation σου, συνεχίζεις με το concealer για να ανορθώσεις σημεία-φωτιά του προσώπου, όπως το λεγόμενο «πόδι της χήνας» στα μάτια, αλλά και την περιοχή γύρω από το στόμα. Στην ουσία, αυτό που κάνεις είναι να απλώσεις μια παχιά στρώση concealer στην εξωτερική και εσωτερική γωνία του ματιού, αλλά και στο κέντρο του μαύρου κύκλου, αριστερά και δεξιά από το στόμα και τη μύτη, και στην άκρη του μάγουλου, κοντά στο αυτί.

Στη συνέχεια, σβήνεις το concealer με ένα beauty blender ώστε να «διαλυθεί» καλά στα σημεία του προσώπου και… έτοιμο το face lift! Στο βίντεο, θα δεις τη διαδικασία και πραγματικά θα εντυπωσιαστείς. Όντως, το δέρμα δείχνει ανορθωμένο και πολύ πιο φρέσκο με αυτό το hack. Προσοχή, βέβαια, το concealer σου να είναι περίπου δύο τόνους πιο ανοιχτό από το δέρμα σου και όχι περισσότερο ανοιχτόχρωμο, ούτε σκουρόχρωμο, ώστε να πετύχεις τέλεια αυτό το beauty trick.

Διάβασε ακόμα: Top of the top! 9 φανταστικά foundation στα οποία «ορκίζονται» οι stars


Πηγή