Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Ένα νερό ντεμακιγιάζ έσωσε τις βλεφαρίδες μου και δεν θα το αλλάξω ποτέ!

Αν δεν έχουμε γνωριστεί θα ήθελα να πάρω μερικές αράδες από αυτό το κείμενο για να σου συστηθώ… Είμαι η Χριστίνα, η Χρόνη aka η beauty editor που δεν βάφεται ή –αν θες- δεν βάφεται πολύ. Προτιμώ την περιποίηση από το μακιγιάζ και αυτό βγαίνει προς τα έξω αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν χρησιμοποιώ κανένα προϊόν μακιγιάζ. Είμαι τυχερή γιατί έχω πολύ μεγάλες βλεφαρίδες και έτσι, τονίζοντάς τις με μάσκαρα, μοιάζω περιποιημένη χωρίς να μπω στην πλήρη διαδικασία του μακιγιάζ που βρίσκω ανιαρή. Η μάσκαρα λοιπόν είναι το προϊόν μακιγιάζ που χρησιμοποιώ περισσότερο από όλα και σε ποσότητα. Επειδή όπως σου είπα αγαπώ την περιποίηση δεν περνά βράδυ που να μην ξεβαφτώ και κάπως έτσι κατέληξα σχεδόν να καταστρέφω τις βλεφαρίδες μου…

Το τρίψιμο βλέπεις τις κάνει να θρυμματίζονται, να σπάνε και ταλαιπωρεί τον θύλακα της τρίχας τρομερά! Αν μάλιστα φοράς αδιάβροχη μάσκαρα τότε η ταλαιπωρία είναι διπλή γιατί ξέρεις ότι είναι πολύ δύσκολο να την  αφαιρέσεις. Έτσι λοιπόν, με το τρίψιμο κατέληξα να κακοποιώ τις βλεφαρίδες μου σε τέτοιο βαθμό που έπρεπε απλά να σταματήσω να τις βάφω για να ηρεμήσουν και κάπως να ξαναμακρύνουν. Όταν πλέον αποφάσισα πως απείχα αρκετό καιρό και ήθελα να αρχίσω να χρησιμοποιώ και πάλι μάσκαρα, η NIVEA –λες και το ήξερε- αποφάσισε να λανσάρει μία νέα σειρά ντεμακιγιάζ την οποία πήρα σπίτι για να δοκιμάσω (I Love NIVEA!) και η οποία κατέληξε να γίνεται η νέα μου εμμονή! Ναι, μιλώ για τη σειρά NIVEA MicellAIR Professional και θα σου εξηγήσω πως έσωσε τις βλεφαρίδες και τελικά όλη μου την επιδερμίδα.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Και ναι, μπορεί το βράδυ μετά από μία κουραστική ημέρα το ντεμακιγιάζ σου να είναι εύκολο! Πώς; Η σειρά NIVEA MicellAIR Professional καθαρίζει εύκολα και σε βάθος την επιδερμίδα σου από το έντονο MakeUp! #nivea_micellair_professional #niveagreece #careisblue

A post shared by NIVEA Greece (@niveagreece) on

Το πρώτο προϊόν που δοκίμασα ήταν το νερό ντεμακιγιάζ MicellAIR Professional και για τη χρήση του με είχε συμβουλέψει ο Σπύρος Σαμοϊλης ambassador της NIVEA και υπέροχος makeup artist. Σύμφωνα λοιπόν με τις συμβουλές του, ανακίνησα καλά το νερό για να αναμειχθούν οι δύο φάσεις του και έβαλα λίγη ποσότητα σε έναν δίσκο ντεμακιγιάζ. Τον ακούμπησα για 10 δευτερόλεπτα στα μάτια μου και έκανα πολύ απαλό μασάζ. Το βαμβάκι είχε γίνει μπλε από τη μάσκαρα (ναι, φορώ και χρωματιστές μάσκαρα) και μηχανικά, πήρα ένα ακόμη και έκανα το ίδιο γιατί νόμιζα πως θα έχει ακόμα αρκετό προϊόν για να αφαιρέσω…. Το δεύτερο βαμβάκι ήταν καθαρό! Με μία κίνηση, η μάσκαρα είχε φύγει και οι βλεφαρίδες μου σχεδόν με ευχαριστούσαν! What kind of sorcery is this θα αναρωτιέσαι αλλά μάθε πως δεν μιλάμε για μαγεία αλλά για… τεχνολογία!

54214931 377231982862206 6585154676973371392 n

Βλέπεις, οι επιστήμονες στα εργαστήρια της NIVEA αξιοποίησαν την τεχνολογία με μικκύλια και σε αυτά οφείλεται η αποτελεσματικότητα του νέου νερού MicellAIR Professional! Σε περίπτωση που δεν το ήξερες, τα μικκύλια είναι μικροσκοπικά μόρια που δρουν ως μαγνήτης και αφαιρούν αποτελεσματικά τα μικρότερα σωματίδια ρύπων, όπως το make-up, χωρίς να ερεθίζουν την επιδερμίδα.  Αυτά τα μικύλλια λοιπόν, μαγνητίζουν τη μάσκαρα και την αφαιρούν από τις βλεφαρίδες χωρίς τρίψιμο! Αν προσθέσεις σε αυτό και τα εκχυλίσματα μαύρου τσαγιού που περιέχει αυτή η υπέροχη φόρμουλα τότε καταλαβαίνεις γιατί μπορεί να έπαθα μία εμμονή. Η νέα αγαπημένη μου σειρά MicellAIR Professional της NIVEA όμως αποτελείται από δύο προϊόντα, όχι μόνο ένα. Το δεύτερο είναι τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ MicellAIR Professional που επίσης λάτρεψα και δεν φεύγουν από το συρτάρι του γραφείου ούτε και από το κομοδίνο μου.

53267497 562668374231778 7625076214792716288 n

Είναι εμποτισμένα με το πολύτιμο νερό και έτσι μπορούν να αφαιρέσουν το μακιγιάζ σου on the gο χωρίς να αφήνουν υπολείμματα, χωρίς να ξεραίνουν το δέρμα, χωρίς να ταλαιπωρούν τις βλεφαρίδες! Και τα δύο, είναι το απόλυτο must have για τα κορίτσια που βάφονται πολύ ή και καθόλου και αρκεί να τα δοκιμάσεις μία φορά για να γίνεις και εσύ MicellAIR addict!

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!




Πηγή