Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Έτσι θα διατηρήσεις τα μαλλιά σου λαμπερά και υγιή όλο το καλοκαίρι!

Όταν ακούμε καλοκαίρι, δύο λέξεις μας έρχονται στο μυαλό: ήλιος και θάλασσα! Έτσι και φέτος, θα απολαύσουμε το υπέροχο ελληνικό καλοκαίρι, λουσμένο στον ήλιο και την αλμύρα του αιγαίου και του ιονίου πελάγους, θα ευχαριστηθούμε μοναδικές διακοπές σε αξέχαστες παραλίες και θα αισθανθούμε χαρά και ευεξία στην υπέροχη Ελλάδα μας. Τι θα γίνει όμως με τα μαλλιά μας;  Συνήθως ταλαιπωρούνται από την έκθεση στον ήλιο και από το αλάτι της θάλασσας, σπάνε, δείχνουν κουρασμένα και θαμπά. Όχι πια!

Τώρα υπάρχει και το καλοκαίρι, η αποτελεσματική προστασία από τα ελληνικά προϊόντα μαλλιών KYANA. Αν θέλουμε τονωμένα, λαμπερά και απαλά μαλλιά και το καλοκαίρι, πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσουμε τη νέα συλλογή Sun Care της ΚΥΑΝΑ, που περιλαμβάνει σαμπουάν, μάσκα και αντιηλιακό λάδι μαλλιών.

25163ec4 1a8e 48d1 852e df2667cdb6e5

Το σαμπουάν με κερατίνη και εκχυλίσματα argan oil προστατεύει τα μαλλιά μας από όλους τους εξωγενείς παράγοντες, όπως είναι ο ήλιος, τα συχνά λουσίματα και η αλμύρα της θάλασσας. Η κερατίνη ασκεί έντονη επανορθωτική δράση αποκαθιστώντας άμεσα την εσωτερική δομή και συνοχή των μαλλιών, ενώ συμβάλλει επίσης στη θρέψη και στη βαθιά ενυδάτωση της τρίχας!

dc619723 474b 4a9f a658 eb61d9bf90e2

Η leave-in μάσκα περιποίησης μαλλιών προσφέρει άμεση επανορθωτική δράση συμβάλλοντας στην αναδόμηση των μαλλιών. Οι ενυδατικές της ιδιότητες θρέφουν σε βάθος τα ξηρά μαλλιά προσφέροντας μια ασπίδα προστασίας απέναντι στις ακτίνες UVA και UVB! Η σύνθεσή της βοηθά στη βελτίωση της υφής των μαλλιών, χαρίζοντας απίστευτη ελαστικότητα, λάμψη και μεταξένια υφή!

824ca19c ee5c 4933 aaa8 71574eb2c71f

Το αντιηλιακό λάδι της σειράς Sun Care αποτελεί την ιδανική λύση προστασίας μαλλιών από τον ήλιο, χάρη στην μοναδική του φόρμουλα, που συμβάλλει στη διατήρηση της ακεραιότητάς τους και μειώνει την αρνητική επιρροή των εξωτερικών παραγόντων. Παράλληλα προστατεύει από τις ακτίνες του ήλιου, χάρη στα ηλιακά φίλτρα που παρέχει, ενώ παράλληλα προστατεύει το χρώμα των μαλλιών! Οι ενυδατικές του ιδιότητες αναζωογονούν και θρέφουν σε βάθος τα μαλλιά βελτιώνοντας την υφή τους!

Untitled

Η σειρά Sun Care της ΚΥΑΝΑ θα αποτελέσει αναμφίβολα το νέο beauty trend του καλοκαιριού, τη μόνη ιδανική επιλογή για το καλοκαίρι! Τα προϊόντα KYANA θα τα βρεις σε επιλεγμένα κομμωτήρια σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Διάβασε ακόμα: 15 κυριολεκτικά cool τρόποι για να βάλεις μπαρέτες στα μαλλιά αυτό το καλοκαίρι και να μην ζεσταθεις


Πηγή