Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Έτσι θα οργανώσεις σωστά τα προϊόντα ομορφιάς στο μπουντουάρ σου

Μήπως η καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας σου διαρκεί λιγότερο από τον χρόνο που χρειάζεσαι για να βρεις κάθε ένα προϊόν ξεχωριστά; Αν έχεις τοποθετήσει αλλού το σαπούνι καθαρισμού, σε άλλο σημείο το serum και σε κάποιο άλλο νεσεσέρ την κρέμα ματιών, τότε σίγουρα θα πας καθυστερημένα στο γραφείο. Κι αν χρειάζεσαι άλλη τόση ώρα για να βρεις τα προϊόντα make up, ας μην το συζητήσουμε καλύτερα.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλές γυναίκες που τοποθετούν διάσπαρτα μέσα στο σπίτι και σε διαφορετικά νεσεσέρ τα καλλυντικά τους, με αποτέλεσμα τις στιγμές που τα χρειάζονται να μη θυμούνται πού είναι το καθένα, αλλά να περνά και η ημερομηνία λήξης και να πρέπει κάποια πράγματα να πεταχτούν στα σκουπίδια #thehorror. Μήπως ήρθε η ώρα, λοιπόν, να τα βάλεις όλα σε μια τάξη;

Θα εκπλαγείς μόλις μάθεις ότι η οργάνωση του μπουντουάρ σου δεν είναι δα και τόσο δύσκολο πράγμα. Και αξίζει πραγματικά να διαθέσεις λίγο από τον ελεύθερο χρόνο σου για να τοποθετήσεις σωστά τα καλλυντικά σου, ώστε την επόμενη φορά που θα τα αναζητήσεις να τα βρεις αμέσως.

Κάνε scroll στην παρακάτω gallery και θα μάθεις αναλυτικά πώς θα οργανώσεις ΑΨΟΓΑ το μπουντουάρ και τα νεσεσέρ σου, ώστε να μη σπαταλάς άδικα τον χρόνο σου, ειδικά το πρωί που είσαι βιαστική.

cover photo @dirtyboygetsclean

Διάβασε ακόμα: Ώρα να ανανεώσεις το νεσεσέρ σου. Κυριολεκτικά!

 


Πηγή