Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Έτσι θα προστατέψεις πραγματικά τα χέρια σου από τις δουλειές του σπιτιού

Παίρνουμε σαν δεδομένο πως, για να μας διαβάζεις αυτή τη στιγμή, δεν είσαι δεζάμπλουτη με 3 οικιακές βοηθούς αλλά κοινή θνητή χωρίς βοήθεια όπως εμείς. Αν ωστόσο, όντως είσαι δεζάμπλουτη και αυτή τη στιγμή το σπίτι σου λάμπει χωρίς να έχεις σηκώσει ούτε το δαχτυλάκι σου…. Σε λατρεύουμε, θέλουμε να μας υιοθετήσεις. Πέρα από τα αστεία όμως, οι δουλειές του σπιτιού είναι ένα daunting task που όλες αναγκαζόμαστε να κάνουμε και η δυστυχία μας βγαίνει προς τα έξω. Αυτή η δυστυχία αρκεί. Δεν θέλουμε να φαίνεται και στα χέρια μας πως περάσαμε το απόγευμα παλεύοντας με τη χλωρίνη.

Βλέπεις, τα χέρια μας είναι φτιαγμένα για κότερα και για βελούδινα Tom Ford γάντια, όχι για χλωρίνη και καθαριστικά και υποφέρουν όταν αυτά τα χημικά τα ακουμπούν. Γίνονται τραχιά, οι παρωνυχίδες μας βαράνε tilt, τα νύχια μας ξεφλουδίζουν. Για αυτή τη δυστυχία μιλούμε, για τη δυστυχία των χεριών μας που αναπόφευκτα έρχεται κάθε που ξεκινά η φασίνα. Αυτή τη δυστυχία θα πατάξουμε σήμερα και θα την πατάξεις και εσύ! Μπορεί το budget σου να μην επιτρέπει full time οικιακή βοηθό αλλά… ΜΑ ΤΟΝ ΤΟΥΤΑΤΙΣ, επιτρέπει μερικά προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να έχεις χέρια τέλεια, πανέμορφα και έτοιμα για όλα σου τα δαχτυλίδια και τα nail art.

giphy 1 copy

Τι προϊόντα χρειάζεσαι; Καλές κρέμες χεριών, λαδάκια και μάσκες. Κανένα δεν έχει απαγορευτική τιμή, όλα είναι απαραίτητα και θα βρεις τα καλύτερα στο gallery που ακολουθεί. Ναι, κάναμε έστω αυτή τη δουλειά για να μην χρειαστεί να την κάνεις εσύ. Δες τι σου προτείνουμε…


Πηγή