Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Έτσι θα σταματήσουν τα μαλλιά σου να μυρίζουν μετά τις βραδινές εξόδους

Μία από τις ερωτήσεις που δεχόμαστε συχνότερα εδώ στο beauty department έχει να κάνει με τις μυρωδιές στα μαλλιά. Πολλές θέλουν να βρουν τρόπους για να σταματήσουν τα μαλλιά τους να μυρίζουν μετά τις βραδινές εξόδους και το καταλαβαίνουμε απόλυτα. Τα αφράτα, καθαρά μαλλιά μυρίζουν τέλεια και είναι ΤΟΣΟ εκνευριστικό να γυρίζεις και να πέφτεις στο κρεβάτι με το κεφάλι σου να μυρίζει σαν τασάκι σε συνδυασμό με οβελιστήριο (κομψή ψησταριά). Τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση; ΛΟΥΖΕΣΑΙ!

Το λούσιμο είναι ο μόνος τρόπος για να κάνεις τα μαλλιά σου να μυρίζουν καθαριότητα και να μην μείνει ούτε ίχνος από τις αντιαισθητικές μυρωδιές που αναφέραμε πιο πάνω. Βέβαια, ξέρουμε πως μπορεί να μην θέλεις να λουστείς~ Μπορεί να πήγες κομμωτήριο και να πλήρωσες ακριβά τα beach waves σου. Μπορεί απλά να βαριέσαι. Σε αυτή την περίπτωση έχεις τις εξής επιλογές: Το άρωμα μαλλιών.

JO MALONE LONDON ENGLISH PEAR FREESIA HAIR MIST

Τα hair mists (όπως το Jo Malone London, English Pear & Freesia Hair Mist) αρωματίζουν ελαφριά τα μαλλιά σου και καλύπτουν κάπως τις μυρωδιές που μισείς. Πρόσεξε όμως! Μην ψεκάσεις με το άρωμά σου, υπάρχει λόγος που σου προτείνουμε τα hair mist. Είναι ειδικά μελετημένα έτσι ώστε να μην αφυδατώνουν τα μαλλιά σου και πραγματικά να τα αρωματίζουν. Τα αρώματα περιέχουν αλκοόλ και δεν θα σε βοηθήσουν καθόλου. Η δεύτερη επιλογή σου είναι τα ξηρά σαμπουάν.

BATISTEM DRY SHAMPOO ORIGINAL

Επίσης θα απομακρύνουν κάποιες μυρωδιές αλλά όχι όλες. Τα ξηρά σαμπουάν όπως το Batiste, Dry Shampoo Original μπορεί να φρεσκάρουν τέλεια τα μαλλιά αλλά οι μυρωδιές μπορεί να παραμείνουν συνεπώς είναι μία προσωρινή λύση. Με λίγα λόγια, μπορείς να καμουφλάρεις για λίγο τη μυρωδιά με κάποιο άρωμα μαλλιών ή ξηρό σαμπουάν αλλά μόνο με το λούσιμο θα φρεσκάρεις στ’ αλήθεια τα μαλλιά σου και τη μυρωδιά τους!

Διάβασε ακόμα: Κάθε πότε πρέπει να κουρεύεσαι; Οι ειδικοί απαντούν…


Πηγή