Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Έτσι θα φροντίσεις σωστά την επιδερμίδα σου τώρα που μένεις στο σπίτι

Η κατάσταση με τον κορονοϊό μάς έχει προβληματίσει τελευταία. Τα κρούσματα αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς με αποτέλεσμα η πολιτεία να έχει ήδη πάρει δραστικά μέτρα για να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Ήδη από προχθές το πρωί έκλεισαν τα καταστήματα εστίασης, αυξήθηκε η τηλεργασία και η παρότρυνση των κρατικών φορέων είναι να μένουμε όσο μπορούμε περισσότερο στο σπίτι για να περιορίσουμε τη μετάδοση του ιού.

Αυτό θέλουμε να κάνεις κι εσύ. Αυτό, βέβαια, κάνουμε και εμείς. Και – εννοείται- πως παντού φοράμε τη μάσκα προστασίας. Μην το ξεχνάς αυτό! Μέσα σε αυτήν την κάπως γνώριμη συνθήκη (ζήσαμε και ένα ολικό lockdown τον Μάρτιο, είμαστε εκπαιδευμένες), πρέπει να δώσουμε και την πρέπουσα σημασία στην επιδερμίδα μας.

Βλέπεις, όσο περισσότερο μένουμε στο σπίτι θεωρούμε πως βλάπτουμε και ταλαιπωρούμε λιγότερο το δέρμα μας. Μήπως κι εσύ νομίζεις ότι οι περιβαλλοντικοί παράγοντες δε σε επηρεάζουν τώρα και κάπως έχεις αφεθεί; Μεγάλο λάθος. Τώρα που παραμένεις περισσότερο στο σπίτι και ίσως έχεις ξεκινήσει και πάλι την τηλεργασία, οφείλεις να σε φροντίζεις ακόμα πιο πολύ.

Γι’ αυτό κι εμείς αποφασίσαμε σήμερα να σου παρουσιάσουμε τα πέντε tips, που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις ακόμα περισσότερη την όψη της επιδερμίδας σου τώρα που μένεις σπίτι. Μην αφεθείς, επειδή πιθανότατα δε βλέπεις άνθρωπο ή δε βγαίνεις έξω… Τώρα είναι η ευκαιρία να σε φροντίσεις σχολαστικά και όταν όλα θα έχουν τελειώσει αισίως (ναι, το πιστεύουμε) θα είσαι η πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού σου.

Διάβασε ακόμα: Βίκυ Καγιά: Όλες οι λεπτομέρειες για τα beauty looks αυτής της εβδομάδας στο GNTM3


Πηγή