Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Έτσι πρέπει να λούζεσαι αν έχεις λεπτά, λιπαρά και άτονα μαλλιά

Τα λιπαρά και λεπτά μαλλιά δεν είναι προβληματικά αλλά έχουν προβλήματα. Τους λείπει όγκος, υφή και έχουν πολλή περισσότερη λιπαρότητα από όση θέλεις και χρειάζεσαι. Γι᾽αυτό όμως είσαι εδώ… Γιατί θέλεις να μάθεις τι μπορεί να γίνει για την περίπτωσή σου και πως πρέπει να λούζεσαι μήπως και σωθείς. Θα σου τα πούμε όλα! Μαζί και την αλήθεια…

Τα μαλλιά σου δεν θα αλλάξουν σύντομα. Ναι, θα γίνουν λίγο πιο ξηρά όσο μεγαλώνεις αλλά ο τύπος τους δεν θα αλλάξει και δεν υπάρχει τρόπος να το κάνεις αυτό. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μάθεις να χρησιμοποιείς τα σωστά προϊόντα και να κάνεις τις σωστές κινήσεις για να είναι κάθε μέρα good hair day. Όλα λοιπόν ξεκινούν από το λούσιμο.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα λεπτά και λιπαρά μαλλιά πρέπει να λούζονται 3 με 4 φορές την εβδομάδα. Μπορεί να σου ακούγεται πολύ σύμφωνα με αυτά που έχεις διαβάσει όμως δεν είναι πολύ. Τα δικά σου μαλλιά έχουν περισσότερη λιπαρότητα και περισσότερο προϊόν επάνω τους και όλα αυτά πρέπει να καθαρίζουν για την καλή υγεία του δέρματος του κεφαλιού αλλά και για την εμφάνιση των μαλλιών.

Υπάρχει όμως πράγματι τεχνική; Τι προϊόντα να χρησιμοποιείς; Σου τα λέμε όλα στην παρακάτω gallery και θέλουμε να κρατήσεις σημειώσεις γιατί αυτά τα απλά tips θα σε βοηθήσουν πολύ!

Διάβασε ακόμα: DIY Time! Φτιάξε 2 απολυμαντικά σπρέι, ένα για πινέλα και ένα για μακιγιάζ


Πηγή