Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Έφτασε η ώρα να βάλεις μία… χρωματιστή μάσκαρα στο νεσεσέρ και τις βλεφαρίδες σου

Η όλη κατάσταση με τον κορονοϊό και τις προστατευτικές μάσκες έχει… αποδεκατίσει τις επιλογές μας στο μακιγιάζ! Το κονσίλερ και η μάσκαρα λοιπόν είναι οι πρώτες μας επιλογές όπως πάντα αλλά τώρα ακόμα περισσότερο. Δεν ξέρουμε όμως για σένα αλλά εμείς, πως να στο πούμε, βαρεθήκαμε λίγο τη μαύρη μάσκαρα..

Θέλουμε χρώμα! Θέλουμε κάτι διαφορετικό και οι χρωματιστές μάσκαρα πλέον είναι μονόδρομος. Βάζουν χρώμα στις βλεφαρίδες σου και κάνουν τους άλλους να κοιτάζουν διπλά όταν συναντιούνται τα βλέμματά σας. Εκτός όμως από αυτό, οι χρωματιστές μάσκαρα φέτος είναι τάση.

Έχουμε ήδη πει πως η μόδα προστάζει έντονο χρώμα και φυσικά αυτό περιλαμβάνει και τις βλεφαρίδες μας. Όχι, δεν θα φορέσεις απλά μία μπλε μάσκαρα, αν και μπορείς να το κάνεις αν είσαι πιο διστακτική. Φέτος θα βάλεις πράσινο και κίτρινο και ροζ στις βλεφαρίδες σου και θα σε βοηθήσουμε.

Βρήκαμε 7 χρωματιστές μάσκαρα που έχουν την πιο τέλεια απόδοση χρώματος και τις βάλαμε στην παρακάτω gallery, πάνω στην ώρα για να τις αποκτήσεις και να βγεις για τις βόλτες σου με άλλο αέρα. Για δες…

Διάβασε ακόμα: Mega Βrow Guide: Όλα τα προϊόντα για τα φρύδια σου ό, τι χρώμα μαλλιών και αν έχεις

 


Πηγή