Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Έχεις δέρμα με τάση ακμής; Βρήκαμε το «έξυπνο» προϊόν που συνδυάζει το makeup με τη θεραπεία!

Αν έχεις επιδερμίδα με τάση ακμής, τότε θα ξέρεις πως όσο περισσότερο make up φοράς για να καλύψεις τα σπυράκια σου, τόσο μεγαλύτερο είναι το ρίσκο να επιβαρύνεις το δέρμα του προσώπου σου. Από την άλλη, το να ακολουθήσεις μια δερματολογική θεραπεία δεν είναι πάντα εύκολο, ιδιαίτερα αν το καθημερινό σου είναι πιεσμένο.

Η Bioderma δημιούργησε την Sebium Global Cover, μια νέα υβριδική σύνθεση- μία κρέμα περιποίησης με χρώμα- που προσφέρει διαρκή προστασία ενάντια σε σπυράκια και μαύρα στίγματα, καλύπτοντάς τα άμεσα και αποτρέποντας την επανεμφάνισή τους. Το καλύτερο; Εφαρμόζεται εύκολα και είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση.

Στη ουσία δηλαδή, πρόκειται για το συνδυασμό ενός προϊόντος θεραπείας με ιδιότητες μακιγιάζ και ενός πολύ έξυπνου εργαλείου κάλυψης, που ενεργεί στην πηγή των σημαδιών ακμής, χάρη στην τεχνολογία SeboRestore, η οποία είναι σχεδιασμένη ειδικά για δέρματα με τάση ακμής. Η ισορροπία της σύνθεσης του σμήγματος επανέρχεται και ρυθμίζεται το υπερβολικό σμήγμα. Αποτέλεσμα; Υψηλή κάλυψη των σημαδιών ακμής, 12 ώρες διάρκεια και ματ τελείωμα.

Τα βήματα είναι απλά! Πρώτα εφάρμοσε τοπικά στα σπυράκια ή στις κοκκινίλες μία μικρή ποσότητα από το πράσινο καταπραϋντικό βάλσαμο, που βρίσκεται ενσωματωμένο στο καπάκι και εξουδετερώνει την τοπική ερυθρότητα, χωρίς να φράζει τους πόρους και στη συνέχεια άπλωσε την κρέμα με χρώμα σε όλο σου το πρόσωπο.
Μετά από 12 ώρες, η γυαλάδα μειώνεται κατά 38%.


Πηγή