Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Έχεις δέρμα που γυαλίζει σαν διαολεμένο; Χρειάζεσαι μία από αυτές τις κρέμες

Το λιπαρό δέρμα είναι ευχή και κατάρα. Είναι ευχή γιατί κάνει ρυτίδες δυσκολότερα (yay!) και κατάρα γιατί γυαλίζει περισσότερο και από την τιάρα της Meghan κάπου εκεί γύρω στο μεσημέρι (ή οποτεδήποτε βασικά, μην λέμε σαχλαμάρες). Αν λοιπόν έχεις λιπαρή επιδερμίδα δίνεις καθημερινές μικρές μάχες: Μάχη για να μην γυαλίζεις, μάχη για να διατηρήσεις στη θέση του το μεικάπ σου, μάχη για να συγκρατήσεις τα νεύρα σου… και στο τέλος τα παρατάς εξουθενωμένη.

Σε καταλαβαίνουμε αλλά μην το βάζεις κάτω. Ναι, είναι καλά τα blotting papers  και οι πούδρες. Καλά και τα primers που βάζεις πριν το μεικάπ σου. Καλές και οι προσευχές ΑΛΛΑ πρέπει να κάνεις καλή αρχή για να πάνε όλα καλά και όταν λέμε καλή αρχή εννοούμε τις κρέμες. Τις ενυδατικές κρέμες. Ναι, ενυδατικές!

GUESS WHAT GIF

Με το να μην βάζεις κρέμα κάνεις χειρότερη τη λιπαρότητα, δεν τη βελτιώνεις! Κάνεις το ήδη λιπαρό δέρμα σου να νομίζει πως δεν έχει αρκετή λιπαρότητα και έτσι η παραγωγή του σμήγματος βαράει tilt και ναι, γυαλίζεις περισσότερο (μπορεί να βγάζεις και περισσότερα σπυράκια). Αυτό λοιπόν που πρέπει να κάνεις για να πατάξεις το δέρμα που γυαλίζει είναι να αγοράσεις μία καλή κρέμα για λιπαρές επιδερμίδες και να την χρησιμοποιείς καθημερινά. Έτσι θα ρυθμίσεις όσο γίνεται την έκκριση της λιπαρότητας και με όπλα τις πούδρες και τα μαντηλάκια θα έχεις ένα πιο ματ αποτέλεσμα του ονείρου. Ποια κρέμα πρέπει να πάρεις; Έχουμε 10 για να διαλέξεις στο gallery που ακολουθεί.

Διάβασε ακόμα:

Αυτό το τρικ για τα σπυράκια είναι μαγικό!

Under €20! Οι 10 αδιάβροχες μάσκαρα που πρέπει να πάρεις στις εκπτώσεις!

Συγκαίγεσαι το καλοκαίρι; Μην ντρέπεσαι! Διάβασε εδώ

 


Πηγή