Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Έχεις δισταλμένους πόρους; Δες πώς θα απαλλαγείς

Είναι ένα από τα πιο σοβαρά προβλήματα της γυναικείας επιδερμίδας. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να ανήκεις στην κατηγορία του λιπαρού δέρματος, ούτε να βρίσκεσαι στην εφηβεία για να εμφανίζεις διεσταλμένους πόρους στο πρόσωπό σου. Μάθε πώς θα το αντιμετωπίσεις επιλέγοντας τα κατάλληλα προϊόντα. 

 

Το προϊόν σμίκρυνσης των πόρων Effaclar Duo(+) με Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay αποτελεί μια επανορθωτική, ενυδατική φόρμουλα περιποίησης του δέρματος. Η δράση της είναι πολλαπλή. Απαλύνει ακόμα και τις πιο σοβαρές ατέλειες, εξουδετερώνει τους παράγοντες που προκαλούν φλεγμονή και εξυγιαίνει την επιδερμίδα. Ταυτόχρονα καταπολεμά τα βακτηρίδια, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα που φράσσουν τους πόρους και ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος. Το μυστικό του; Πιδολικός ψευδάργυρος και λινολεϊκό οξύ (στα φαρμακεία).

pegasus LARGE t 209761 106342566 type11498

Με το Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher της Estée Lauder οι πόροι μειώνονται αισθητά. Έτσι η επιδερμίδα αποκτά ομοιόμορφο τόνο, υγιή όψη και λάμψη που διαρκεί

pegasus LARGE t 209761 106342572 type11498

Η κρέμα Micro-Blur Skin Perfector της Kiehl’s έχει υφή υδάτινου γαλακτώματος και είναι εξαιρετικά ανάλαφρη στην εφαρμογή. Περιέχει φωτοαντανακλαστικά μόρια που μεταμορφώνουν άμεσα την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της λεία και ομοιόμορφη όψη. Επιπλέον διαθέτει λιπο-υδροξυ-οξύ (LHA) που βοηθά στη μείωση των ατελειών και των πόρων. Μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε το πρωί πάνω από το αντιηλιακό σας ή την BB Cream, αλλά και το βράδυ ως το τελευταίο βήμα της καθημερινής σας περιποίησης.

pegasus LARGE t 209761 106342567 type11498

Το primer προσώπου The POREfessional της Benefit προετοιμάζει κατάλληλα το δέρμα για το μακιγιάζ και βελτιώνει αισθητά την υφή του. Μειώνει τους πόρους, απαλύνει τις ρυτίδες και τα σημάδια, δίνοντας στην επιδερμίδα λεία και αψεγάδιαστη όψη. Με τον τρόπο αυτό το μέικαπ απλώνεται πιο εύκολα και ομοιόμορφα εξασφαλίζοντας φυσικό αποτέλεσμα. Παράλληλα το συγκεκριμένο προϊόν παρατείνει τη διάρκεια του φον ντε τεν, αλλά και των προϊόντων που εφαρμόζονται στη συνέχεια (στα Sephora).
 

pegasus LARGE t 209761 106342574 type11498

O ορός Pore Refining Correcting Serum της Clinique μειώνει ορατά τους πόρους σε μόλις δύο εβδομάδες. Προστατεύει τα κύτταρα από την πρόωρη γήρανση χάρη στο εκχύλισμα Padina Pavonica (φύκι της Μεσογείου) και προάγει τη σύνθεση κολλαγόνου χαρίζοντας σύσφιγξη στο δέρμα και εμποδίζοντας τη διαστολή των πόρων. Ταυτόχρονα ρυθμίζει τη λιπαρότητα και επαναφέρει την παραγωγή σμήγματος σε φυσιολογικά επίπεδα.

 


Πηγή