Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Έχεις κοντά μαλλιά; Υπάρχει τρόπος να κάνεις τέλειο messy bun (video)

Τα τελευταία χρόνια είναι μεγάλη τάση το καρέ κούρεμα με όλο και περισσότερες γυναίκες- διάσημες και μη- να το επιλέγουν για να ανανεώσουν την εμφάνισή τους. Βλέπεις, το bob haircut είναι και βολικό, μιας και δεν θέλει ιδιαίτερο styling, αλλά και απόλυτα φρέσκο και νεανικό.

Παρ’ όλα αυτά, πολλά είναι τα κορίτσια που θεωρούν πως ένα τόσο κοντό κούρεμα είναι αρκετά περιοριστικό όσον αφορά τα χτενίσματα και δη τους κότσους. Μήπως ανήκεις κι εσύ σε αυτήν την κατηγορία και πιστεύεις ότι με το καρέ κούρεμά σου δεν μπορείς, για παράδειγμα, να κάνεις ένα messy bun; Κάνεις μεγάλο λάθος!

Ένα video στο TikTok έρχεται τώρα να καταρρίψει όσα πίστευες μέχρι σήμερα. Ακόμα, λοιπόν, και με κοντά μαλλιά, μπορείς να κάνεις έναν τέλειο ατημέλητο κότσο. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να γυρίσεις ανάποδα το κεφάλι, να πιάσεις σε μικρά ponytails τα κοντά μαλλιά, που είναι κοντά στον σβέρκο σου, και να τα στερεώσεις με τσιμπιδάκια.

Έπειτα, μπορείς να πιάσεις σε πολύ ψηλή αλογοουρά τα υπόλοιπα μαλλιά, να τα δέσεις με ένα άλλο λαστιχάκι ή scrunchie σε ένα messy bun και τέλος να ψεκάσεις όλο το κεφάλι σου με λακ. Τόσο απλό!

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις αναλυτικά όλη τη διαδικασία και πραγματικά θα εντυπωσιαστείς από το πόσο εύκολο είναι να το κάνεις! Πρόκειται για το ιδανικό χτένισμα για τις καθημερινές σου βόλτες, για τα ψώνια, για την παραλία και δεν υπάρχει λόγος να το «στερηθείς»! Με τα κοντά μαλλιά σου μπορείς να κάνεις κυριολεκτικά τα πάντα!

Διάβασε ακόμα: Λευκό μολύβι ματιών: Ο Γιάννης Σίσκος μάς εξηγεί πώς να το φορέσουμε σωστά


Πηγή