Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Έχεις λεπτά και αδύναμα μαλλιά; Τότε σταμάτα να κάνεις αυτό το πολύ απλό λάθος όταν λούζεσαι!

Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που τα μαλλιά τους είναι αδύναμα ή έχεις λεπτή τρίχα, τότε θα πρέπει εκτός από το να χρησιμοποιείς σωστά προϊόντα- κατάλληλα για τον τύπο των μαλλιών σου- να αποφεύγεις κάποια μικρά λαθάκια στην καθημερινή σου ρουτίνα που – χωρίς να το γνωρίζεις- επιβαρύνουν την υγεία των μαλλιών σου.

Ένα από τα πιο σημαντικά λάθη, σύμφωνα με πολλούς κομμωτές, που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες με αδύναμα μαλλιά, αφορά τη χρήση του conditioner!

 

Ποιο είναι αυτό; Αμέσως μετά το λούσιμο, θα πρέπει να σταματήσεις να εφαρμόζεις το conditioner στις ρίζες των μαλλιών σου, ακόμη κι αν πιστεύεις οτι κάτι τέτοιο θα τους δώσει περισσότερο όγκο!

Και αυτό γιατί… τα συστατικά του conditioner θα βαρύνουν τη ρίζα των λεπτών ή εύθραυστων μαλλιών σου και θα κάνουν πιο έντονη τη λιπαρότητα στο τριχωτό της κεφαλής. Ακόμη και την ίδια μέρα που έχεις λουστεί, μπορεί να δεις τα μαλλιά σου να λαδώνουν!

Βέβαια, κάτι τέτοιο δε σημαίνει οτι θα πρέπει να βγάλεις το conditioner από την καθημερινή σου ρουτίνα! Μπορείς να απλώνεις το conditioner στις άκρες των μαλλιών σου που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα και προστασία!

 


Πηγή