Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Έχεις λιπαρή επιδερμίδα; Η κίνηση ματ κατά της ενοχλητικής «γυαλάδας» με ένα μόλις προϊόν !

Μπορεί να λατρεύεις τη γυαλάδα που προκύπτει όταν βάζεις highlighter στα ζυγωματικά σου, όμως δεν ισχύει το ίδιο για την ενοχλητική γυαλάδα που δημιουργείται κυρίως στην Τ ζώνη του προσώπου σου εξαιτίας της λιπαρότητας. Η κατάσταση δε, γίνεται ακόμη πιο έντονη, όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει και το μέχρι πρότινος καθαρό πρόσωπό σου αποκτά το εφέ της ιδρωμένης επιδερμίδας.

Κατά γενική ομολογία, η λιπαρή επιδερμίδα είναι από τους πιο δύσκολους τύπους επιδερμίδας αλλά παρόλα αυτά υπάρχει τρόπος να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να κάνεις την κίνηση ματ που θα βελτιώσει την όψη της επιδερμίδας σου! Πώς; Με το Sébium MAT Control της Bioderma!

 

Στην ουσία πρόκειται για ένα ενυδατικό προϊόν που ρυθμίζει βιολογικά την γυαλάδα (χάρη στο ψευδάργυρο και τη βιταμίνη B6), ομαλοποιεί την υφή του δέρματος και συσφίγγει τους πόρους. Περιέχει το κατοχυρωμένο σύμπλεγμα Fluidactiv, που ρυθμίζει βιολογικά την ποιότητα του σμήγματος και παρέχει προστασία με διάρκεια ενάντια στους κλειστούς πόρους και τις όποιες ατέλειες. Παράλληλα, η τεχνολογία περιποίησης 8-hour Mat & Smooth δρα άμεσα ορατά με αποτελεσματικότητα που φτάνει τις 8 ώρες!

 gallery 1437670336 hbz charting oil moisturizers index

Μπορείς να το εφαρμόσεις στην επιδερμίδα σου πρωϊ και/ή βράδυ, μετά τον καθαρισμό με Sébium Gel moussant ή Sébium H2O , ενώ παράλληλα μπορεί να αποτελέσει την τέλεια βάση για το μακιιγιάζ σου!

 

 


Πηγή