Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Έχεις σγουρά μαλλιά; Αυτό το άρθρο σε αφορά…

Τα σγουρά μαλλιά είναι όμορφα, πολύ όμορφα και όσες έχουν ολόισια μαλλιά ταλαιπωρούνται με το ψαλίδι για να αποκτήσουν αφράτες μπούκλες με κίνηση. Αυτό φυσικά δεν το καταλαβαίνουν οι σγουρομάλλες κοπέλες που περνούν ώρες κάνοντας το ακριβώς αντίθετο! Οι μπούκλες βλέπεις δεν είναι εύκολες, έχουν δικό τους… χαρακτήρα!

Μία μέρα μπορεί να ξυπνήσεις και οι μπούκλες σου να αποφασίσουν πως θα καθίσουν όπως ακριβώς πρέπει και άλλες ξυπνάς σα να έχεις παλέψει για τη ζωή σου στον ύπνο σου. Η μάχη με τις μπούκλες είναι πραγματική και μερικές φορές απλά παραιτείσαι. Αποφασίζεις πως θα καλύψεις όλο το κεφάλι σου με αφρό, θα «τσαλακώσεις» τις μπούκλες και έτσι κάπως θα τιθασεύσεις αυτή την μη συνεργάσιμη οντότητα στο κεφάλι σου.

Το μόνο που καταφέρνεις όμως είναι να τις… εκνευρίζεις. Η κακή περιποίηση χαλά το σχήμα της μπούκλας και την κάνει ακόμα πιο ατίθαση. Ο αφρός και το «τσαλάκωμα» δεν είναι παρά ένα τσιρότο επάνω σε μεγάλη πληγή! Το πρέπει λοιπόν να κάνεις; Να τις φροντίσεις σωστά!

EINAI GIF 2

Τα σγουρά μαλλιά χρειάζονται επιπλέον ενυδάτωση και θρέψη για να μην φριζάρουν. Τα υγιή σγουρά μαλλιά έχουν όμορφες, ξεκάθαρες μπούκλες και όχι ένα ακανόνιστο σχήμα που μπορεί να σε φέρει στα όριά σου. Για να τις φροντίσεις λοιπόν σωστά και να τις αφήσεις ελεύθερες (ειδικά τώρα που είμαστε σε καραντίνα) αποφασίσαμε να βοηθήσουμε.

Έχουμε 5 leave in κρέμες (ναι, ΚΡΕΜΕΣ) για σγουρά μαλλιά που θα ενυδατώσουν τις μπούκλες σου, θα τις κάνουν αφράτες και απαλές εξαφανίζοντας το φριζάρισμα! Παρακαλούμε, δεν κάνει τίποτα.

Διάβασε ακόμα: Mega guide: Δεν υπάρχει μόνο ένα σαμπουάν για ξανθά μαλλιά αλλά 30 και θα τα βρεις όλα εδώ…

 


Πηγή