Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Έχεις χοντρή τρίχα; Δες εδώ τα κατάλληλα χτενίσματα για εσένα

Όλες θαυμάζουμε τα πλούσια, πυκνά μαλλιά συχνά όμως οι γυναίκες με πολύ χοντρή τρίχα παραπονιούνται ότι τους είναι δύσκολο να τιθασεύσουν τα μαλλιά τους και δυσκολεύονται αρκετά να πετύχουν ένα όμορφο και κομψό χτένισμα. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό τους είναι ότι συνήθως είναι ξηρά και άγρια κάτι που κάνει την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολή! Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία μην ανησυχείς σου έχουμε όλες τις λύσεις που χρειάζεσαι ανάλογα με το στυλ και το μήκος των μαλλιών σου!

Μακριά μαλλιά
Για αρχή φρόντισε να τα ενυδατώνεις συχνά ώστε να έχουν λεία και μεταξένια υφή! Πως θα το πετύχεις ; Με το κατάλληλο σαμπουάν και μια πλούσιας σύνθεσης μάσκα. Το μήκος αυτό σου δίνει την ελευθερία να πειραματιστείς με διαφορετικά χτενίσματα όπως πλεξίδες ή κότσους . Ακόμα μπορείς να τα αφήσεις κάτω με μια χωρίστρα στη μέση. Ιδανικά, μπορείς να δοκιμάσεις την τεχνική ombre -αν βάφεις τα μαλλιά σου- καθώς η διχρωμία και οι σκιές που δημιουργούνται δίνουν την αίσθηση ότι η τρίχα είναι λεπτότερη.

h7

Μεσαίου μήκους μαλλιά
Αν σκέφτεσαι να κοντύνεις το μήκος των μαλλιών σου καλό θα ήταν να αρκεστείς σε ένα μακρύ καρέ μέχρι τους ώμους σου και όχι κάτι πιο κοντό. Η χοντρή τρίχα μπορεί να αποδειχθεί πολύ ατίθαση και επίσης το πιο κοντό συνεπάγεται πάντα με extra όγκο που στη δική σου περίπτωση δε χρειάζεται! Προτίμησε τα κυματιστά μαλλιά χρησιμοποιώντας σίδερο για να τους δώσεις την κατάλληλη φόρμα και να έχουν μια όμορφη κίνηση .

 

 

h1

Κοντά μαλλιά
Εδώ όλα είναι πιο εύκολα και είσαι η ιδανική περίπτωση για να επιλέξεις ένα δυναμικό , κοντό κούρεμα αφού ο υπάρχων όγκος σου το επιτρέπει . Σε συνεννόηση με τον κομμωτή σου μπορείς να επιλέξεις ποιο styling ταιριάζει και αναδεικνύει το πρόσωπο σου . Σου προτείνουμε το δημοφιλες  καρέ αν έχεις στρογγυλό πρόσωπο και layers εάν έχεις έντονες γωνίες που θες να μαλακώσουν για πιο γλυκό αποτέλεσμα.

Απόλαυσε λοιπόν τα υπέροχα μαλλιά σου αναδεικνύοντας τα με τον σωστό τρόπο !

Διάβασε ακόμα: Αν δεν ξέρεις τι να κάνεις με τα μαλλιά σου τώρα που έκοψες καρέ είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!


Πηγή